15 Şubat

Bim den aldığımız Pınar Elit 1 kg siyah zeytin. Tadı çok kötü. Acımsı. Renkleri hiç ama hiç iyi değil. Parlak gibi görüntüsü var ama mor ile karışık çeşitli renklere girmiş zeytin. Son kullanma tarihine daha çok var ama erinde katkı olup olmadığının mutlaka araştırılmasını istiyorum. Boya katkısı var mı yok mu? Herhangi bir katkı yoksa bilgilendirilmek istiyorum.

Güngör Zeytincilik tarafından üretilmiş. Daha önceki şikayetlere baktığımda söz konusu firma ile ilgili şikayetler olduğunu görüyoruz.

Bu ürünlerin tarafınızca kontrol edilerek, tadılarak kontrol edilmesi gerekmiyor mu?

Bim'den Alınan Pınar Elit 1 Kg Tadı Ve Rengi İyi Olmayan Zeytinler
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

BİM Kırılmış Yumurta Kokmuş

06 Ağustos

Yumurta kırılmış kolinin içinde kokmuş kötü bir kokusu var. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olamaz. Daha dün aldık. Yani açtığımda zaten kötü koku içeriye yayıldı. Gerçekten çalışanlar neden bakmıyor? Kırılan yumurta artık çürümüş mor bir şekil almış.

BİM Kırılmış Yumurta Kokmuş

BİM Çikolatada Köpek Maması Var 🙄😒😤

27 Nisan

BİM aldım ama bunda köpek maması gibi bir şeyler var. Arkadaşımla yedik, arkadaşım kustu ve şu an ya hastanede ya da evde. Moralimi çok bozdunuz. Bununla ilgili bilgilendirir misiniz? Çok kötü kokuyor. Tarihi yerinde bence arkadaşımın dediği gibi köpek maması var. Görüşürüz inşallah, okursunuz.

BİM Çikolatada Köpek Maması Var 🙄😒😤

Bim Tavukları Bozuk Çıkıyor

08 Ocak

Bim 'den Tavuk aldık ürün pişince kokuyor morardı. Bozuk çıktı. Tavuk bozuk çıktı yiyemedik ambalajında bozulmuş paramız boşa gitti sosyal yardım kartımla aldım param ziyan oldu fişim var. Genelde markanın tavuğu haşladığında morarıyor. Kötü koku yayıyor Hastanelik olduk serum taktırdık mahvolduk. S...

Bim'den Aldığım Tavuk Bozuk Çıktı

27 Kasım 2022

Bim'den aldığım tavuk değişikti. Açık misafir var diye göğüs kısmını kullandım ama insanın yemeye midesi bulanıyor. Tavuğun tarihi de geçmemişti. Üstünde sarı mor lekeler var. Derisi hastalıklı gibi göğüs Eti de sarı ya yakındı. Çok kötü görünüyor koku yok ama bozulmuş gibiydi.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.