Bim'den Aldığım Nohuttan Böcek Çıktı
Hasret 02 Mart 23:47
Bim'den nohut aldık dün. Suya koydum sabah gördüklerim karşısında şok oldum. Nohutlarda siyah delikler vardı. Kurtlanmış hepsi. Geri iade edeceğim akşam. Fiş falan hepsi duruyor. Ama iade haricinde ne yapabilirim. Bu konunun incelenmesi lazım. İnsanlara bozuk ürün satıyorlar.
Bugün Bim'den "Saban" markalı beyaz nohut aldım. Paket tamamen kapalıydı ve tarihi geçmemiş. Suya koyduğum anda içinden bir sürü "pirinç biti" çıktı. Ürünler raflarda kontrol edilmeden kalıyor demek ki. Elimde fotoğrafları da mevcut resmen insan sağlığı ile
Bim den aldığımız nohudu akşam suya koyduk sabah baktığımızda üzerinde çok büyük tabaka köpük ve çöplük kokusu gibi ağır bir koku vardı. Paramızla ne yediğimiz belli değil.
Sürekli Bim'den alışveriş yapan bir insanım yaklaşık 2-3 ay öncesinde nohut oldum pişirirken böcekli olduğunu gördüm bana denk gelmiştir diyerek bir şey yapmadım 2 hafta önce aldım bu nohudu ve hemen pişirmek için suya koydum ama yine aynı durum böcekler var içerisinde. Bu ne BİM'in kalitesine ne de müşteri memnuniyetine yakışan bir durum. Gereğini yapmanızı dilerim.