BİM'den Aldığım Konya Sarmasının Yarısı Boş

30 Mayıs

BİM'den aldığım Konya sarmasının yarısı boş. Tabanına biraz krema koymuşlar ayrıca gofreti de bayat. Nemlenmiş gibi değişik bir yapısı var. Daha önce yediğim hiçbir Konya sarması böyle değildi. Verdiğimiz paraya yazık bu kadar da olmaz. Bildiğimizden çok farklı bir Konya sarması.

BİM'den Aldığım Konya Sarmasının Yarısı Boş
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

09 Temmuz

BİM'DEN aldığımız centro muz aromalı kremalı gofretin içinden garip bir cisim çıktı. Ortası siyah, yanları erimiş. Midem bulandı, bir daha asla yemem :( BİM olarak tüketicinin sağlığıyla oynayan gıda satışı yapmanız ne kadar basit bir sorun, üretim hatası mı diyeceksiniz? Buna geçerli bir açıklama v...

BİM Bozuk Profiterol Tatlı

05 Mayıs

05.05.2023 tarihinde İzmir Bornova'da bir BİM şubesinden son tüketim tarihi 11/05/2023 olan bir profiterol aldım. Fakat içinde hamuru da kreması da sosu da ekşimişti. Tabi ki yiyemeden çöpe atmak zorunda kaldım. Mağduriyetime bir cevap almak isterim.

02 Ocak

Bim marketten son kullanma tarihi 15.01.2023 tarihli krema aldım paketi açtığımda içinden düğme ye benzer bir şey çıktı. Bu kadar da olmaz sağlığımızla oynuyor Bim market gereğinin yapılmasını istiyorum. Bu tarz şeyler son zamanlar da çoğaldı hem fiyat artışı hem de özensizlik

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.