Bim'den Aldığım İlkgün Çilek Reçeli Bozuk

Üç dört gün önce Bim'den üç tane ufak Çilek reçeli aldık ve içinden salyangoz çıktı bu gerçekten saçmalık kaç gündür mide bulantısı yüzünden bir şey yiyemiyorum nasıl bir sorumsuzluk fotoğrafları mevcut bunu şikayet etmek istiyorum inanılır gibi bir şey değil
Merhabalar bugün Çilek reçeli aldım Bim'den açtım içinden plastik parçalar çıktı. Ve çok kotu görüntüsü vardı. Ya farkında varmadan yeseydim boğazıma takılsaydı ne yapacaktım. Sonra kavanozu karıştırınca birkaç parça daha çıktı. Daha fazla çıkabilirler.
Bim'den aldığım İlkgün markalı Çilek reçelinden saç kılı çıktı, elimde fotoğrafları var, ilgili birimlere şikayette bulunacağım fiyatı çok ama insan sağlığı ucuz. Yetkililerin bir an önce bu duruma el atması gerekiyor denetimlerin daha sık yapılması gerek.
Bim İlkgün 2000gr Çilek reçeli içindeki meyveler çok sert ve reçel aşırı lezzetsiz. Başka marketlerden de almıştım daha önce 2000 gramlık hem meyveler...
Bim'den aldığım Çilek reçelinde tırtıl çıktı, elimde fotoğrafları var, ilgili birimlere şikayette bulunacağım, gereken yapılsın. İnsanların hayatı ucuz değil. Dikkat edilmesi lazım. Ya o böcekten dolayı zehirlenseydik? Sorumluların bunu üstelerine alıp gerekeni yapması gerekiyor!
Diyarbakır Bağcılar Bim şubesinden aldığım 2 kg İlkgün reçeli küflü çıktı. İade için fişini bulamadım maalesef. Fiyatları yükseltip, kalitesiz ürünlerle insan sağlığını bozmak nedir ya? Fiyatları düşük tutmak için maalesef kalitesiz ürünler piyasaya sürülüyor.