BİM Unlüx Ekmeklerinin İçinden Çıkan Plastik!
Unlüx markalı kanepe ekmeklerinin içinden plastik poşet benzeri yabancı bir cisim çıktı. Ne yediriyorlar insana belli değil insan sağlığı ile oynamak bu kadar kolay mı?
BİM'den aldığım çiçek ekmeğin içinden naylon poşet çıktı, boğazıma yapıştı. Az kalsın boğuluyordum. Bu nasıl oluyor? BİM, ekmek aldığı fırınları kontrol etmiyor mu? Çok kötü bir şey yaşadım. O nesneyi boğazımdan çıkarana kadar nasıl bir acı çektim anlatamam. Anlatırken bile aynı anı yaşıyorum. Ölümle yaşam arasında gidip geldim. Bana bunun hesabını kim verecek? Gerekli tüm yasal haklarımı kullanacağım.
Unlux marka kanepe aldım. Ekmeğin altına sigara yapışmış. Böyle bir durumu hiç umursamazlık görmedim. Şikayetlerimi her yere ileteceğim. Bu nasıl bir hizmet vermek? Üstelik yemek üzerine olan bir sektörde. Hiçbir şekilde olmamalı.
BİM Nergis, Müslihittin Mahallesi Umut Sokak Menteşe -Muğla 7 Eylül 2023 saat 16.00civarında, Akşamüzeri alışveriş yapmak üzere girdiğim BİM markette yerde çöp poşeti içinde duran ekmekleri sorduğumda, dondurucudan çıkarıldığını ve ısıtılarak ekmek reyonuna konacağını söyledi çalışanlar. Yerde çöp p...
BİM'den aldığımız lavaşın tarihi yakın olmasına rağmen içindeki lavaşların kenarları yeşillenmiş. Daha dün aldık ve üst taraftakiler normal duruyordu. Pikniğe geldik ve cidden rezil olduk. Kenarları yeşillenmiş ve tarihine daha 20 gün var gösteriyor. Bunun düzeltilmesini rica ediyorum.
BİM Esenkent / Esenyurt şubesinden almış olduğum teksüt 1 kg lil taze kaşar ın inanılmaz kötü bir tadı vardı, yavan sanki kağıt yer gibi, ambalajı açtığımda içi suluydu. Ayrıca Ekici 1 kg beyaz peynir hafif ekşimsi bir tadı vardı, muhtemelen o parti sevkiyat olması gerekenden fazla dışarıda kalmış v...
0 Yorum