Bim'den Aldığım Çikolata Kaplı Çileğin Ekşi Çıkması

Ferahlı mahallesindeki Bim den ananas aldım fakat olmamış ve kötü koku vardı. Daha olmadan tezgaha koyduklarını söyledi çalışan ve geri iade almadı çöpe attım bu nasıl bir durum olmayan malı nasıl satarlar bu pahalılıkta yazık değil mi onun parası çöp oldu.
BİM'deki her gıda pahalı veya ucuz artık yenmeyecek derecede kalitesizleşti. Ürün fiyatları arttı kalite bitti. Örnek vereyim en pahalısından fındık kreması aldım o kadar mı kötü olur tost ekmeği aldım acı tadı var zeytin alıyorum çürük çıkıyor her şeyde bir kalitesizlik mevcut sanırım artık buradan...
Okullar başlamadan önce Bim marketten orta okul çantası 179 TL aldık. Bugün ve okul ilk günde hemen kollardan yırtık çıkmış! O kadar kötü ve pahalı ürün. Aynı zamanda iade kabul etmemişler. Keşke Bim'den almasaydık.
Bim'den "dolce Buono" adlı markalı Çilek draje aldık ve tarihi geçmemesine rağmen ekşi çıktı. Çok kötü en yakın zamanda bize geri dönüş yapmanızı bekliyoruz. Paramız boşuna gitti yani ve çok pahalıydı böyle ürünlerin Tadım ® testinden geçmesi lazım. Fakat sizler olduğu gibi katmışsınız.