Bim'de Gelen Ürünlerin Çalışanlar Tarafından Kendilerine Ayrılması

22 Temmuz 2022
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetten hemen sonra geri dönüş yapıp sorunumu çözdüler. İlgililere teşekkür ederim ve bu şekilde sıkıntıların tekrar yaşanmamasını temenni ederim”

22 Temmuz'da ki afişlerinizde görünen buhar kazanlı ütü için bugün Sarıyer'de ki şifa şubesine gittiğimde kasada ki arkadaşa sordum geldi mi diye evet geldi var denildi sonra depoya gitti ve çıktığında yanında başka biri ile ürün hiç gelmedi denildi bende biriniz var diğeriniz yok diyorsunuz nasıl oluyor dedim ve çıktım oradan maden camii altında ki şubeye gittim orada ki arkadaşta öyle bir ürün yok hatta afişlerde bile yok dedi. Bende ilk önce sosyal medyada ki afişinizi gösterdim arkadaş bana abla fake hesaplar yapıyorlar dedi. Sonra da arkadaşa camda ki afişteki ürünü gösterince aaa afişte varmış dedi ama bize gelmedi dedi.

Bende başka şubede biri var biri yok der burada afişte de yok sahte hesaptan yayın yapılıyor dersiniz demek ki gelen ürünleri kendinize saklıyorsunuz ki zaten az geliyor diyorsunuz onu da müşteriye vermemek için depodan dahi çıkarmadan kendi elemanlarınıza aldırıyorsunuz keşke benimde Bim' de çalışan bir yakınım olsa da bende önceden ayırtabilsem dedim. Yani ürünü geldiğinde depoya alıp hiç müşteriye çıkarmadan kendilerine veya tanıdıklarına almalarının önüne geçilmesini istiyorum. Bu ürün daha önce de çıktı ama yine aynı şekilde mağaza yeni açıldığında ne hikmetse hemen ya bitti ya da iç gelmedi oldu. Siz Bim olarak ürünleri müşterilere mi çıkarıyorsunuz yoksa çalışanlarınıza mı?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
22 Temmuz 2022 17:40

İlgilenenlere teşekkür ederim çok kısa sürede bir geri dönüş oldu ve hemen çözüm sağladılar

25 Temmuz 2022 13:39

BİM Ürün Fiyatı Afişlerden Ve Sosyal Medyadan Fazla Para Cıktı

08 Temmuz

7 Temmuz gelecek olan Casper Via f30 telefonu için BİM mağazasına gittim. İlk gittiğim BİM'de bana ürün mağazada olmasına rağmen bana ürünü satmıyoruz dedi ve bende başka mağazalara bakmaya gittim diğer BİM mağazasında ürün vardı fakat BİM afişlerinde ve BİM Instagram adresinde 3999 TL görünen telef...

Bim Mağaza Müdürünün Annemi Tartaklaması

27 Aralık 2022

Sıtkı yırcalı caddesindeki Bim müdürü annemi hırsızlıkla suçlayıp zorla 300 TL sini almıştır. Kamera kayıtlarında yanındaki poşete ya da çantaya koyduğu net bir görüntü bulunmamaktır. Tahminsel olarak annemin çaldığını düşünüp saygısızca konuşup tartaklanmıştır durum karakola bildirildi diğer sosyal...

Bim Kasa Fiyatı Ve Reyon Fiyatı

05 Aralık 2022

Tarsus İncirlikuyu mağazası reyon fiyatı ile kasa fiyatı tutmuyor kaba personeliniz var resim ve kasa fişi resimleri var. WhatsApp numaranız varsa yollayın resimleri yollayayım ayrıca sosyal medyamdan bu resimleri yayınladım. CİMER'e ve ticaret Bakanlığına da yollayacağım.

Bim Kasa Fiyatı Ve Reyon Fiyatı

2 Yorum

Turgut

Nasıl bir çözüm sundular anlamadım. "vallahi bir daa artık yapmayacağız tövbe" mi dediler? Yahu madem bu ürünleri kendinize ya da tanıdıklarınıza ayıracaksınız ne diye satışa sunuyorsunuz?

Ercan

Hocam direk gezici arkadaşları aradı ve olan şubeden alıp en yakin şubeye adıma bıraktılar bende aldım

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.