BİM ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Bim Zam Yüzünden Satış Yapmaması

Osman
Osman 22 Aralık 2022 19:04

Bim isa divanlı Mahallesi fetih Bulvarı no:49 Kahramanmaraş sayılı adreste bulunan Bim markette reyonlarda dizili vaziyette olan Dimes ® marka meyve suyu almak istedim. Kasaya geldiğim zaman bunların satışı yok diye cevap verildi. Nedenini sorduğumda kem kum diye diye cevap veremediler. Satışı yoksa yüzlerce meyve suyunu neden dizdiniz reyonlara? Millet müze gezer ® gibi meyve sularını mi izleyecek ya da yeni zamlar gelecek derdiniz bu mu? Satış yapmıyorsanız açıklamasını yapın. Satışı yok deyip reyonlara dizmeyin halkı saf yerine koymayın. Aksi takdirde gerekli yerlere başvuruda bulunacağım.

3 gün önce

BİM Karpuz Kabak Çıktı

bugun van merkez ipekyolu ilcesinde bulunan bim marketten karpuz aldım aldıgım karpuz kabak cıktı karpuz kabak cıktı iade etmek istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor boyle meyve satmak bim markete yakısmıyor bize yardımcı olmanızı bekliyoruz

BİM Karpuz Kabak Çıktı
2 hafta önce

BİM Scooter Satın Alma Şikayeti

BİM Scooter hiçbir yerde kalmaması imkansız. Ben nakit avans çektim almak için ama hiçbir yerde yok. Online satışı bile yok. Bu nasıl bir şey? Ben ona güvenerek nakit avans çektim, boşuna mağdur oldum. Online almak istedim ama sadece mağaza diyorlar. Mağazada bile yok.

2 hafta önce

BİM Hayvan İskeletine Benzer Bir Şey Çıktı Yediğim Tatlıda

videoplayer-icon

BİM'den alıp yediğim tatlının içinde çekirge iskeletine benzer bir şey çıktı hala şoktayım. İnsanların maddi durumu her yere yetmeyebiliyor uygun yerlerden alıyoruz diye hayvan iskeletine benzer şeyler mi yemek zorundayız? Fotoğrafı da var şu anda tatlıdan tiksindim

3 hafta önce

BİM 'de Kokmuş Bir Tavuk!

Bugün tavuk aldım 05.05.2023 tarihli ve üründe çok yoğun bir koku var, kokmuş yani. Ben bu yüzden tekrar markete gidip vakit kaybediyorum. tekrar bir gitgel yapmak zorunda kalıyorum. Yani böyle olmaması gerekiyor ve bu da ilk değil. Lütfen ilgilenmenizi rica ediyorum. Hiçbir isim gücüm yokmuş gibi ...