Bim Ürünüm Bana Teslim Edilmedi

11 Ocak 2022

Derin dondurucu sipariş etmiştim 4 haftadır bana ulaşmadı Bim internet sayfasında siparişiniz teslim edildi deniliyor ama bana ulaşmadı sipariş no: 101002777. Şanlıurfa Viranşehir Alıcı : F*** M*** kargo takip no :33489209620870 Ürün Kodu : 1622214.

Bim Ürünüm Bana Teslim Edilmedi
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

3 gün önce

Geçen gün BİM'den hurma aldım kurtlu çıktı internet sayfasında şikayet yazdım dönüş halen sağlanmadı. Bir önceki aldığımdada aynı sorunu yaşamıştım iade demişlerdi gerek yok demiştim ama yine aynı sorunla karşılaştım lütfen bu konuyla ilgili dönüş bekliyorum

BİM Ürün Stoğu Sıkıntısı

2 hafta önce

Merhaba bugün 8 Eylül Cuma günü internet sayfanızda yazan mutfak dolabı için mağazanıza gittim. Bu ürünlerin küçük mağazaya gelmediğini söylediler. Hangi mağazada bulabilirim diye sorduğumda bilmiyoruz dediler. Ürünlerin hangi mağazada olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım, o da kapalı....

BİM Tl Yükleme İşlemiyle İlgili Haksız Fiyatlandırma

14 Ağustos

İnternetten annemin hattına BİM tl yüklemek istedim ancak internet sayfasında 60 TL lik kontörü 87,5 TL'ye satılıyordu. Yükleme yaptıktan sonra fark ettim internetten yüklediğimizde haksız yere 27,5 TL fark ödemiş oluyoruz. Bunun giderilmesini istiyorum

1 Yorum

Merve

Ürününüz teslim edildi mi acaba süreç nasıl ilerledi ve hangi kargo ile geldi bilgi verebilir misiniz?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.