Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ahmet
Ahmet 25 Kasım 2022 09:04
Bim Ürün Kalitesinin Düşük Olması

Eşofman takimi Slazenger ® marka aldım 1 ay inde tüylenme, dikiş alanlarında ayrışmalar çok kalitesiz ürün çıktı. Markasına güvenerek almıştık ama yanılmışız. Acil iadesini rica ediyorum Lütfen konuyla alakalı dönüş sağlayabilir misiniz İyi çalışmalar.

01 Ocak

Bim Kalitesiz Defolu Ürün

Eşofman takimi Slazenger ® marka aldım 1 ay içinde tüylenme, dikiş alanlarında ayrışmalar çok kalitesiz ürün çıktı. Markasına güvenerek almıştık ama yanılmışız. Acil iadesini rica ediyorum Lütfen konuyla alakalı dönüş sağlayabilir misiniz İyi çalışmalar.

Bim Kalitesiz Defolu Ürün
23 Ekim 2022

Bim'den Aldığım Poşet Yolda Dağıldı.

Bim'den aldığım ürünleri yine Bim poşeti içerisinde eve götürürken Bim poşetinin dikiş yerinden ayrılması sonrası içindeki ürünlerim yere düşüp parçalandı. Ürünlerimin telafisini bekliyorum. Ve poşete hiçbir şekilde hiçbir hasar vermediğimi de ekleyeyim. Kendiliğinden parçalandı.

Bim'den Aldığım Poşet Yolda Dağıldı.
10 Eylül 2022

Bim Şişme Yatak Aldım Patlak Çıktı

Şişme yatak aldım şişirdim gece kalktım patlak varmış inmiş değişim istiyorum Ankara Bağlıca Mah Bim marketten aldım kullanmadım duruyordu pompası yoktu pompa buldum şişirdim gece dikiş yerinden patlak olduğunu gördüm kalitesiz bir şey yapmışlar değişim istiyorum.

19 Temmuz 2022

Ayıplı Mal Satan BİM'İ Kınıyorum

BİM'den almış olduğum bir adet pijamayı, pandemi nedeniyle yıkayıp giydim ancak ilk giydiğimde oluşan dikişler arasında ayrılma nedeniyle BİM'e gidip iade edeceğimi söyledim ancak ürünün yıkandığı için iade alamayacaklarını söylediler. Ayıplı mal satan BİM'i kınıyorum. 15 gün boyunca beni iade edile...