Bim Ürün İçinde Yabancı Madde

Üretici firma aradı. Tatmin edici cevap aldım.

Üretici tarafından gösterilen ilgiden dolayı teşekkürler. Umarım ilerde de benzer sıkıntılar yaşanmaz.
Üretici firma aradı. Tatmin edici cevap aldım.
Bim'den aldığım vip süt tozu kahvemi berbat hale getirdi. Sudan kaynaklı sanıp suyu değiştirdim, kahveden kaynaklı sanıp kahveyi bile değiştirdim ama yok. Sonuç aynı. Su içinde yüzen... Gibi duruyor. İştahım kapandı yemin ederim. İçine ne koyuyorsunuz artık bilmiyorum.
BİM'in sattığı ürünlerin kalitesiz olduğunu ve bir daha almamam gerektiğini üstüm yanarak teyitlemiş oldum. Verdiğim para size yar olmasın. İçinde kahve olan bardağın sapı tam içerken elimde kaldı. İçindeki kahve üstüme döküldü. Bunların para için yapamayacağı bir şey yok yazıklar olsun.
BİM'den geçen gün Glass in Love gibi bir markadan borosilikat fincan aldım. Bakın fincan diyorum. Kulplu. İçine su koyup içmezsiniz çünkü su bardağı değil bu. Çay koyarsınız, kahve koyarsınız. Nasıl bir düşünce ile kulpunu yapıştırma yapabiliyorsunuz ya. Kulpu çıktı, eşimin üzerine döküldü kaynar ça...
BİM'den severek aldığım buona çikolata almıştım geçenlerde. Bugün kahvemin tanına açtım yemek için lakin bir kısmının olmadığını gördüm. Paket tam değildi. Sanki düşmüş yere kopmuş bir kısmı Tekrar kapatılmış ambalajına konulmuş gibi. Çok üzüldüm açıkçası.
Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan BİM mağazasının çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Güler yüzlü ve temiz oldukları için tek sorun, sorumlu olan bir erkek çalışan var. 3 kız personel müşterilerin içinde hep azarlanıyor, kaç kere şahit oldum. Hoş bir davranış değil, gereğinin yapılmasını rica ...
Bim den aldığım ekte görselleri olan ürünün içinden dişe benzer bir şey çıktı. Üretici olarak bunun ne olduğunu kahvenin içinde ne işe yaradığını! Söyler misiniz. Diye üreticiye (i***@senagida.com.tr) mail attım fakat ya görülmedi! Ya da dikkate alınmadı. Bim'e ulaşmaya çalıştım ancak orada da defaatle müşteri iletişim formu doldurdum ancak nedense gönderilmedi. Mail adına en ufak bir adres yok. BİM'in dikkate alır mı bilmem ama herhalde gıda işletmecisi satıcısı olarak kendi markalı ürünüyle ilgili fikir beyan eder diye düşünüyorum. Yoksa artık vip marka kahveden içmeyelim Mi?