Bim Ürün İadesi Almıyor

09 Şubat

Ekteki resimde yer alan Bim'den aldığım ses ve görüntü aktarım cihazı bozuk çıktı. Fişte yer alan kıyma da bozuk çıktı. Fakat malum pandemiden kalan kalıntılar nedeniyle koku alamayan aile bireyleri ancak kıymayı yemek yaptıktan sonra çıkan kokudan bunu anlayabildi. Kıymayı geçiyorum. Elektronik ürünü iade etmek için bugün mağazaya gittiğimde bana alışverişi kartla yaptığım için nakit ve karta iade sağlayamayacaklarını, ancak fiş tutarı kadar alışveriş yaparsam o tutarın alınmayarak iade işleminin gerçekleşebileceğini söylediler. Bende başka ürünler de de sorun yaşadığımı bu nedenle o mağazadan alışveriş yapmak istemediğimi belirttim. Bu nedenle karta iade ya da nakit iade işleminin gerçekten mi yapılamayacağını kendilerine tekrar sorduğumda evet dediler. Bim'e ilk kez gitmiyorum daha önce kasiyer hatası ya da bozuk ya da iade ürünlerde alışverişimi kartla yapıp nakit aldığım zamanlar oldu. Zaten kıymadan yemek yapılan diğer malzemelerinde üzerine konduğunda yeterince zarar ettim. Ha deyince ben 200 - 300 lira nasıl harcayayım? Zaten aldığım ürün 3 ayki broşürde yer alan bir üründü. Muhtemelen başkasından döndü. Bugün bile başkasından dönmüş aynı ürün camekanlı kısımda satışta. Açıldığı çok belli. Benim aldığımda açılmamış gibiydi. Belki de hazır ürünü satabilmişken almak istemiyorlar. Mağazaya ürün iadesi yapabilmek için destek rica ediyorum.

Bim Ürün İadesi Almıyor
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

BİM Gıda Maddesi İçinden Yabancı Madde Çıkması

31 Ağustos

BİM'den aldığım P***** tereyağının içinden siyah, çok sert bir plastik parça çıktı. Eğer yağı keserken fark etmeseydim, çok ciddi sıkıntılar yaşayabilirdik. Yemeğin içinde fark edilmeyip yutulabilirdi. Lütfen biraz daha dikkatli olunmalıdır, insan sağlığı için.

26 Temmuz

Sabah kahvaltı için yulaf ve müsli karışımım üzerine döktüğüm süt böyle lapa lapa mı desem topak topak mı desem öyle bir görünüm almıştı umursamadım yenir dedim ama tadı zehir gibiydi. Tarihine baktım bozulma daha epey zamanı vardı. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Sütü de orada açmıştım. Kullanılmam...

Tadı Zehir Gibi Lapa Lapa Olmuş BİM Dost Süt

Bim Profiterol Bozuk Çıktı!

25 Kasım 2022

Bim'den aldığım profiterol ekşimiş bozuk çıktı yedikten sonra kustum midem bulandı bu kaçıncı oldu ya gerçekten artık çözülmesi gerekiyor bu sorunun. Daha önce de aynı şeyi yaşadık sürekli bozuk ürün satmaktan vazgeçin Allah aşkına bir gün zehirleneceğiz!

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.