Bim Tereyağ Görünümlü Margarin Pervin

29 Temmuz 2021

Tereyağ diye 13.5 TL verip margarin almışım resmen ne tad ne tuz var ne renk tereyağ tadını bilmesek inanacağız yazıklar olsun yaptığım alışverişler. Allah'tan korkun Allah'tan her şey pahalı zaten margarin zararlı diye tereyağ alıyoruz oda margarin çıkıyor.

3 gün önce

BİM'den alışveriş yaptım aldığım ürünlerde sorun görmediğim için fişini attım. 4 gün sonra peyniri kahvaltı için açtığımda peynir bozuk çıktı. Sürekli alışveriş yapan bir kişiyim 2 3 şube arasından bir BİM'den aldığım dost peyniri nereden aldığınızı bilmediğimiz için iade alamayız dediler. Demek ki ...

BİM Ürün İadesi Sonucu Para Hesabıma Yatmadı Kart İle Alışveriş

3 gün önce

BİM den 18.09.2023 tarihinde aldığım bir ürünü iade etmek durumunda kaldım. Kartla beyefendi bir şeyler yaptı belge vs. İmzaladım ama şimdi bakıyorum para yatmamış hesabıma. Bana geç yatacak vb. Şeyler de hiç söylenmedi. Para iadesi bekliyorum. Lütfen yardımcı olmanızı istiyorum.

BİM Market Fahiş Ekmek Zammı

3 gün önce

BİM market Mimaroba şubesinde çeşit ekmek adı altında satılmakta olan 400 gr. Lik ekmeğin fiyatı 8.90 TL 'den, 15.75 TL 'ye çıkarılmasını şaşkınlıkla gördüm bugün. %78 zam inanılır gibi değil. Bu arada ekmek küçüldükçe küçülüyor. Kontrol edilerek, incelenmesini rica edeceğim.

3 gün önce

BİM mağazasından aldığımız pirincin içerisinden bu şekilde iki adet plastik parçalar çıktı daha önceden de aldığımız pirinç güvelenmiş ve içerisinde kelebekler uçuşuyordu. Bu konuda ilgilenirseniz seviniriz gerçekten BİM son zamanlarda kalitesini çok düşürdü

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.