BİM ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Damla sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Bim Sütyen Takımı İade Sorunu

Damla 02 Şubat 2021 08:45

Koşulsuz şartsız iade? Kadife sütyen takımı aldım. Deneme kabininiz mi var? Eve ® gelip denemeden bana olup olmadığını nereden bilebilirim. İade/değişim etmek istediğim de hijyenden dolayı alamayacaklarını söylediler peki sizin kalıbınız dar ise ben ne yapabilirim?

• profile
1 Destekçi

18 Şubat

Bim Ankara Demetlale Şubesi

Bim den aldığım mopun kova kısmı su akıtıyor ilk deneme de fişsiz iade almıyorlar insanları mağdur duruma düşüyorlar Farklı Bim şubelerinde fişsiz iade de edebiliyoruz Ankara'daki şubesi fişsiz değişim yapmıyor insanları mağdur duruma düşüyor lütfen ilgilenin

08 Aralık 2022

Bim Party Cipsinin Cips Hariç Bir Şeylere Benzemesi

Bim'den aldığım peynirli party cips bulyon tanesi gibi kalıntılarla cipsi kaplamış tadı çok kotu tas gibi ağıza geliyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Yenecek durumda değil. Tuzlu tuzlu bulyon tanesi gibi sertleşmiş çiğnenmiyor bunu nasıl iade edeceğiz

23 Ekim 2022

Bim Küflenmiş Süzme Peynir

Geçen hafta Bim MARKET'ten aldığımız, paketi daha yeni açılmış süzme peynir küflenmiş çıktı! Fişini atmışız gidip markete iade edemedik... Marketin kendi internet sitesine şikayetimi yazdım ancak bir türlü gönderilmedi tekrar tekrar denememe rağmen olmadı. Madem şikayet alınmayacak niçin müşteriler ...

2 Yorum

Oguz
Oguz

Saçma senin denediğin iççamaşırını kimse giymek zorunda değil

Damla

Biz de ona bakılırsa iç çamaşırı giymeden pantolon deneyen insanların denediği pantolonu almak zorunda değiliz. Kıyafeti denemeden alabiliyor musun alışveriş yaparken diyelim aldınız olmayınca değiştirmiyor musunuz? Olmadı ne yapabilirim yani kimse kolay para kazanmıyor benim param çöp oldu. Normal mağazada bunları deneyebiliyorsunuz BİM'de deneme kabinimi var? Kadın olmadığınız için anlayamazsınız. Bana deniliyor ki haklısınız ama değişim yapamayız haklıyım bunu herkes biliyor ama kimsenin işine gelmiyor.