BİM Şubesi Eksik Listesi Oluşturmuyor

19 Mayıs

BİM'de satılan ve BİM'in üretimi olan bir "bitter" çikolata var, son zamanlarda ne zaman gitsem. 4. Levent Şubesi'nde hiçbir şekilde bulamıyorum, sadece sütlü olanı oluyor reyonda. Çalışanlara sorduğumda artık bize gelmiyor diyorlar. Ancak diğer bütün BİM'lerde ürün mevcut. Neden eksik listesine girip ürünü temin etmiyorlar, ben kendi evime yakın yerden alamayacak mıyım bu ürünü?!

BİM Şubesi Eksik Listesi Oluşturmuyor
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Bim Osmanoğlu Profiterol Eksikliği!

31 Aralık 2022

İstanbul Avcılar'ın bir şubesindeki Bim Market'ten aldığım profiterol sadece krema ve çikolatadan oluşuyordu. Profiterolleri yoktu:( bu üzücü bir durum oldu benim için. Severek ve düzenli olarak aldığım bir markaydı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bim Osmanoğlu Profiterol Eksikliği!

BİM Cocco Dolci Marka Çikolata

13 Haziran

BİM mağazasından cocco dolci marka çikolata aldık. 3lü karışık diye aldık. Fıstıklı muzlu çilekli diye paketin içinden sadece 1 adet fıstıklı çıktı diğerlerinin hepsi muzlu ağırlıklı birazda çilekli eşit bir şekilde olması gerekirdi ama değil fıstıklı dan sadece 1 adet çıktı memnun kalmadım.

14 Nisan

Merhaba 12/04/2023 tarihinde Kocaeli Karamürsel BİM şubesinden aldığımız Cocco Dolci çikolata paketi boş çıktı. Paket hiç açılmamıştı ve içinde çikolatası yoktu. Paket tertemizdi ve içinden sadece 1 tane boş çıktı. Geri kalanında bir şey yoktu. İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Gerekli yerlerin il...

Bim Kötü Ürün Çıktı

17 Şubat

Bim den Hot Wheels sürpriz yumurta aldım ve içinden sadece minik bir magnet gibi bir şey çıktı hiç memnun değilim her seferinde aynı oyuncak çıkıyor çoğunlukla alıyorum ve neredeyse hep aynı çikolatası bazen bayat bile çıkabiliyor düzeltilmesini isterim

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.