Bim Spot Ürünü ,1 Saat Önce Reyona Çıkartıp, Satmaması

İçi temizlenmemiş tavuk her şeyi içindeydi ve bozulmuş gibi BİM'den tavuk aldım bugün içini açınca içi temizlenmemiş ve içinden yeşil değişik bir şey çıktı. Midesi ciğeri ve gırtlak hortumu bile içindeydi. Tarihi geçmemiş ama içinde çok kötü şeyler çıktı.
BİM Ekmecik Çavdarlı ekmek içinden kocaman hamuruyla pişmiş sinek çıktı. Sonradan da girmemiş bildiğiniz hamuruyla pişmiş içine yapışmış. Büyükçe de bir şey. Umarım ilgilenirseniz bu durumla ilgili ekmek olmuş kaç para sinekli ekmek almak için para vermiyoruz. Ve bu tüketici sağlığını çok tehdit ede...
BİM'deki kasiyerler neden ayakta? Bunun ne mantığı var? M**, Ş**, C***, M**, dünyada Avrupa, Afrika, Tesco, Sainsburry, Lidl vb. Her yerde alışveriş yaptım, böyle saçma bir şey görmedim. Bu değişmedikçe sizden alışveriş yapmam! Resmen eziyet, mantıksız, içim acıdı, yazık bu insanlara.
BİM kova tavuk aldım içi kıpkırmızıydı.
Aldığım TV bozuk çıktı. Yetkili servis tarafından para iadesi yapılmasına karşı makbuz verildi. Fakat BİM Isparta BİM şubesi hala para iademi yapamadı ve sürecin en aşağı 4 gün süreceğini belirtti. Bu 4 günlük mağduriyetimi KİK karşılayacak halkın parasını böyle diyerek kullandıklarını düşünüyorum. ...
Aksam saat 8 de 28 Haziran Bim'e alışverişe gittik. Yarının satışı ürünü reyona çıkartmış reyon görevlisi. Ürün satışta mi diye kapalı bir kadına sordum ürünü çıkarttık. Fakat kasa okumuyor dedi. Bakalım okuyacak mi diye üründen aldım.
Ürün kasada okudu. Sonra kadın bu ürün satışta değil deyip herkesin için de kalabalıkta çıkıştı. Bende ürün yarının spot ürünü ise neden satışa koydunuz diye sordum ayrıca satış da değil demediniz ürün okumuyor dediniz dedim. Bende Bim'de çalıştım, ürün bu şekilde konulmaz reyona dedim. Bizim zamanımızda bu sekil diye dalgalı alaycı bir tavır sergiledi.
Üslubu ve ürünü satışa koyup satmamasından şikayetçiyim herkesin içinde azarlayıcı tavrından da şikayetçiyim Bim gibi kaliteli bir markanın çalışanları tarafından müşteri kaybetmesi gerçekten yazık.