Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bim Simbat Kavrulmuş Fındık Hk

Fatih
Fatih 03 Şubat 21:16

Simbat kavrulmuş fındık Bim'den severek uzun süredir alıyordun bundan 2-3 ay öncesine kadar son aldığım 2 paketide bayatlamış acı çıktı. Aradan geçen sürede tekrar eski lezzeti aramak in tekrar aldım hala bozuk acı. Çöp oldu. Bim nasıl olur da tüketicilerine hala bu Simbat ® ürününü satar anlamıyorum.

17 Ocak

Bim Ürüne 1 Hafta İçerisinde Yüzde 30 Zam

Bim'den aldığım 150 gr kavrulmuş fındık 1 hafta önce aldığımda 20₺ iken, bugün 26,5₺ ye aldım. Hani fiyatları sabitlemişlerdi. Sabitlemeyi geçtim, 1 hafta içinde yüzde 30 zam gelmiş. Bu nasıl hesap anlamadım. Gerçekten yazık günah. Buna bir çözüm bulunmalı.

18 Kasım 2022

Bim'de Ki Kuruyemişlerin Kalitesizliği

BİM'deki ürün kaliteleri düştü kuruyemişleri kötü. Hiç satmasalar daha iyi. Aldığımız kavrulmuş fındığın yarısı çürük, ceviz deseniz bayat. Geçen bir müşteri yumurtalar bozuk diye iade yumurta getirmişti. Fiyatlarının diğer marketlerden bir pek bir farkı kalmaması da cabası.

23 Eylül 2022

Bim Bayat Simbat Kavrulmuş Yer Fıstığı

Bim 'aldığımız ürünlere artık güvenemez olduk. Simbat marka kuruyemişler o kadar kalitesiz hale geldi ki önce ay çekirdeğini bıraktık. Şimdi de fındık ve yer fıstığını bıraktık. En son 9. Ay içinde almış olduğum son tüketim tarihi 12/11/2022 olan kavrulmuş yer fıstığı o kadar kötü bayat kokusu var k...

Bim Bayat Simbat Kavrulmuş Yer Fıstığı