Bim Satın Almak İstediğim Ürün Başkasına Ayırtıldığı İçin Bana Verilmedi

Ali
05 Şubat 2023 14:38

27.01.2023 tarihinde Tefal düdüklü tencere almak umuduyla güngör Mahallesi soryan iş merkezindeki Bim şubesine gittim. Ancak gelen 1 adet Tefal tencereyi orada olmasına rağmen, Esenyurt şubesinden satıldığı gerekçesiyle bana satılmadı. Saat 09:15 sularında kamera kayıtlarından bakılırsa görülür ürünün bana göstere göstere verilmediği. Daha sonra müdürümüz arayıp bir kadın için ayırttı denildi. Ben de kızıp müdürün bulunduğu Esenyurt şubesine gittim. Gerçekten de müdür ürünün kendisi tarafından ayırtıldığını doğruladı. Daha sonra ise benim için Şemdinli şubesini arayıp oradaki ürünü de benim için ayırttığını, buraya getireceğini geldiği ve zaman beni arayacağını söyledi. Üzerinden 10 gün geçti arayan soran olmadı. Kendim 2 defa gidip yine sordum ama henüz gelmediğini söylediler. Daha önce de bir su ısıtıcısı nedeniyle benzer bir sorun yaşamıştım. Ne hakla bir şubedeki ürün başka bir kişi için ayırtılıyor. Ve ne hakla 10 gündür beni oyalıyorlar. Ben artık bedava verseniz yine almam o ürünü. Bim'e bile bir daha girmeyi düşünmüyorum. Beni aramanızı da iletişime geçmenizi de istemiyorum.

Esenyurt BİM'de Yaşanan Satış Engeli

Eseray