BİM Personelin Müşteri Yanında Azarlıyor

25 Nisan

Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan BİM mağazasının çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Güler yüzlü ve temiz oldukları için tek sorun, sorumlu olan bir erkek çalışan var. 3 kız personel müşterilerin içinde hep azarlanıyor, kaç kere şahit oldum. Hoş bir davranış değil, gereğinin yapılmasını rica ederim.

BİM İce Coffee Vip Soğuk Kahve Mocha

3 gün önce

3 gün önce BİM'den severek aldığım vip soğuk kahve mochanın içerisinden içerken ağzıma yumuşak şeyler geldi. Şikayet etmek için girdiğimde başkalarının da bu sorunu yaşadığını gördüm. Tarihi geçmeden nasıl böyle bir şey oluyor. Tadı çok kötüydü içemedim konuyla ilgili dönüş bekliyorum

BİM İce Coffee Vip Soğuk Kahve Mocha

1 hafta önce

15 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Maltepe Nish adalar BİM mağazasından Kahve Dünyası bonte çikolata aldım. Ürün bozuk çıktı, paramparça ve toz olmuştu. Tadı da kötüydü. Kahve Dünyası markasına yakışmayacak bir şekilde ürün rafa konulmuş ve satılıyor. Görselleri iletebilirim. Fişimi atmıştım.

BİM Bozuk Çıkan Kahve Dünyası Bonte Çikolata

BİM Bozuk Soğuk Kahve "vip"

2 hafta önce

BİM'den 11 Eylül akşamı almış olduğum 3 adet 'VİP' marka latte soğuk kahve içerisinde pütür pütür bir şeyler var. İçerken mide bulandırıyor, tarihleri geçmemiş olmasına rağmen bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Bir an önce düzeltirsiniz umarım, normalde BİM ürünlerini beğenerek kullanırım, bunda hayal k...

BİM Bozuk Soğuk Kahve "vip"

2 hafta önce

Az önce Bandırma 100. Yıl şubenizden almış olduğum vip marka soğuk kahveden bir sürü Jelibon kıvamında cisim çıktı. Yıllardır BİM'den alışveriş yapan ve sürekli bu kahveyi alan biri olarak beni üzdü. Yetkililerin bu konuyla ilgili olarak çalışma göstermeleri gerekmektedir.

BİM Kahve Nin İçinde Katı Bir Şey Var

2 hafta önce

Kahvenin içinde katı bir şeyler var ağzıma iki defa geldi. Kusma durumuna geldim ben mağdur durumdayım. Bu konuyla alakalı ilgilenebilir misiniz. Hemen acil lütfen ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bu nasıl olabilir. Tarihi de geçik değil anlamadım.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.