Kayseri Kadir Has mağazasından orta yaşlı kısa boylu bir bayanın ısrarla sattığı kırmızı Eti aldım. Akşam Bim den aldığım Eti yedikten sonra gıda zehirlenmesi yaşadım. Siz Bim bünyesinde böyle ısrarla günü geçmişürünleri sattıracak elemanlı çok mu arıyorsunuz. O bayan bana yalvar yakar sattı o ürünü demek ki var ki satıyor. Yazık.
Kayseri Kadir Has mağazasından orta yaşlı kısa boylu bir bayanın ısrarla sattığı kırmızı Eti aldım. Akşam Bim den aldığım Eti yedikten sonra gıda zehirlenmesi yaşadım. Siz Bim bünyesinde böyle ısrarla günü geçmiş ürünleri sattıracak elemanlı çok mu arıyorsunuz. O bayan bana yalvar yakar sattı o ürünü demek ki var ki satıyor. Yazık. Kaldırılması gerekirken kaldırılmadan satılmaya devam ediliyor. Bu nasıl bir kontrol edilmedir. Bim böyle bir sorumsuzluk yapamaz. Sonuçta bizler sizlere güvenerek tüketimlerimizi karşılıyoruz. Böyle olacak sa her defasında bir gün gene böyle bir şey olduğun insanların hayatı üzerine oynamış oluyorsunuz. Bu düpe düz insanların sağlığıyla oynamaktır. Lütfen gerekeni yapın. Biz mağduruz insanlarımızda mağdur olmasınlar.