Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Krizantem sonuçtan çok memnun

Krizantem
Krizantem 31 Ocak 19:39

Bugün binden noodle aldım, pişirdim ve yarısını yedikten sonra siyah bir şey fark ettim, kesinlikle fare dışkısıydı yazıklar olsun insan hayatı bu kadar ucuz mu? Allah a havale ediyorum sizi!

Krizantem
Krizantem04 Şubat 20:53

Noodle de fare dışkısı

3 gün önce

Bim Market Kolon Kesmiş

Bim mağazaları kolon kesiyor bizim evin altında olan Bim. Mağazası hem kolon hem tabla kesmiştir yan taraftaki evler sapasağlam durmakta bizim binanın kolonları ağır hasarlı oturulamaz duruma gelmiştir sizi Allah'a havale ediyorum Bim. Marketleri bunu

2 hafta önce

Bim  Saygısız Elemanlar!

Bir yere bir iade değilim için gidince diğer mağazalara hemen haber veriliyor hepsi işinize taş koymak istiyor fıs olmasına rağmen yazık gerçekten. Geçen bir ürün aldık ertesi gün gitmeme rağmen yok ürün bizden alınmamış yok kasa da onaylanmıyor ki fiş vardı zor ikna edip iade ettik. Aldığımız ürünl...

4 hafta önce

Bim De Martı Yumurtası Mı Var

30 adedi 69.90 TL ilan yumurta kolisine martı yumurtası mı bıraktınız. Bu revamıdır. Hak mı dır adalet mıdır. Kuldan utanmayanların Allah'tan korkusu da yok mu dur. Sizleri Allah'a havale ediyorum demeyi çok isterdim ama bir tesiri olmaz ki sizin üzerinizde. Çok yazık

Bim De Martı Yumurtası Mı Var
23 Ocak

Bim Aşırı Fiyat Artışı

Merhaba Sn... İlgili, Dün alışveriş için İkitelli şubelerinizden birine gittim. 72 teleye satılan zannedersem kaanlar marka zeytin nasıl olur da birden 129 tele ye çıkar? Aklım almıyor. Bunun adı fırsatçılıktır. Yazıktır günahtır. Bundan dolayı sizi kınıyorum. Allah'a havale ediyorum.