Bim Mutfağım Markalı Dondurulmuş Mısırdan Sinek Çıktı

Aysun 27 Aralık 2022 16:41
Bim'den alınan Lezita çıtır kova ürün yüzünden mutfakta patlama yaşadık. Bütün duvarlar ve tavana tavuklar yapıştı az kalsın görme kaybı yaşıyordum. Mahkemeye vermeden önce bu konu hakkında mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Yoksa hukuki süreci başlatacağım.
Merhabalar 29/01/2023 tarihinde Bim mağazalarından ankastre set Kumtel marka ürünü aldım 20/02/2023 te yetkili servise bağlattım. 27/02/2023 te ilk de...
Berlin düdüklü tencere 2. Kullanımda patladı ölümden döndük, mutfağım mahvoldu tavan, duvarlar, dolaplar. Görüyorum ki bu sorunu tek Ben yaşamamışım mutfakta ocağın başında yemek yaparken patladı insan hayatına kastetmektir. Yasal haklarımı arayacağım. Tüketici Hakları'na da gideceğim.
Mutfağında markalı mısırdan donmuş sinek çıktı. Midem bulandığı için fotoğraf çekemedim ama sinek büzülmüştü resmen ne zamandır donuk şekilde orada duruyorsa artık. Bu yaşadığım olay gibi bir sürü şikayet okudum hala şaşkınım. Lütfen tüketicinin yanında olun ve bu yazdıklarımızı dikkate alın.