BİM'den Alınan Sandviç Ekmek
BİM'den aldım Sandviç ekmek. Son tüketim tarihinde. Küflenmiş olduğunu gördüm. Aldığımız ürünün son kullanma tarihinden. Bir gün evvel bitirmemiz mi gerekiyor. Neden son kullanma tarihi yazılıyor. Son kullanma tarihinin hiçbir önemi yok mu. Bu konuda bir açıklama.

BİM Ürün Mağduru Oldum
Mağazanın camına elektrikli bisiklet gelecek diye bir hafta önce afiş asıyorlar günü geliyor. Sabah mağaza açılıyor bisiklet yok deniyor. Yok da niye cama afişi asıyorsunuz ve insanları mağdur ediyorsunuz.

BİM 12 Mayıs Dyson V12 Krizi
Kayseri'deki BİM afişlerinde 12 Mayıs cuma günü Dyson v12 şarjlı kablosuz süpürge olmasına rağmen, hangi şubeye gittiysem ürünün gelmediğini söylediler, Mevlana şubesindeki çalışan erkek bir personel dalga geçer gibi Allah insanların gözünü doyursun 1 tane geldi. Satıldı dedi
BİM'den Alınan Yufkanın Bozuk Olması
BİM'den aldığım yufka bozuk çıktı. Çok ağır bir kokusu var ve üzerinde küfler var. Ben dikkatsiz davrandım ama o kadar çalışan kişi var, neden ürünleri kontrol etmiyorlar anlamıyorum. Üstelik misafirim gelecekti, içini bile hazırladım böreğin ama sizin yüzünüzden mağdur oldum.

BİM'e 12 Mayıs'ta Gelen Düdüklü Tencere Yok
BİM'e düdüklü tencere seti gelmiş ama 3 ürün var deyip bitti dediler lütfen bu ürünün hiç mi stoğu yok yani sizden çözüm istiyoruz kaç BİM marketi arandı yok ya gelmedi ya da bitti deniliyor. Böyle şey olamaz ilanda olan şeyi aynı gün tezgahta göremiyorum.
22.03.2023 saat 19.40 da Bim'den aldığım kaanlar ® marka kolot peyniri aldım ürün indirime girmişti eve ® geldiğimde ürünün tarihinin geçtiğini gördüm tarihi geçmiş ürünü satmak ne demek ve indirim yapıp bir de raflarınıza koyuyorsunuz bu şikayetimin kaanlar firması ile alakası yoktur