İpek sonuçtan hiç memnun değil

BİM Mağaza Çalışanının Saldırgan Ve Rahatsız Edici Davranışları

İpek
12 Ağustos 2024 00:49

Video link aşağıda ekli. İpekyolu sokak ipek apartmanı BİM mağazası çalışanı beni rahatsız etmek için uğraşıyor. Her mağazaya girdiğimde beni gördüğü an üstüme gelerek kollarını kaşıyor, garip el kol hareketleri yapıyor. Aynı zamanda beni tanımadığını iddia etse de sanki benim diş hekimi şikayetlerimi okumuş gibi kasaya gittiğimde eliyle dişine dokunuyor. Yani yapmadığı anormal hareket kalmadı.

Bana çok saldırganca geliyor. Bir video daha çekmiştim, maalesef silinmiş. O videoda dirsek şovu yapıyordu ve boyun sıkma temalıydı. Hep bu şekilde doğal hali üstüme yürümek. Kendisinden şikayetçiyim. Bana mobbing yapılıyor, bu da bir mobbingdir. El kol hareketleri öğretmişler. Böyle insanları bana senelerdir musallat ettiler.

Biraz önce mağazaya girdim, hemen üstüme doğru yürüyüp tekrar kollarını kaşımaya devam etti. Yani bunun özel bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Mobbing hareketi olduğunu düşünüyorum. Elimde video kayıtları var, her defa girdiğimde çeksem yine aynı şeyleri yapacaktır. Bayan sürekli üstüme geliyor. Diğer çalışanlar gibi 'hoş geldiniz' vb. Tarzda karşılama yapmıyor.

Görür görmez kollarını hatır hatır (anormal) kaşımaya başlıyor ve abartılı el kol hareketleriyle beni tanımadığını söyleyip rahatsız etmeye devam ediyor. Bu saldırgan şahsın başka bir mağazaya ihraç edilmesini talep ediyorum. Çalışanınızın beni rahatsız etme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Yaptığı şeyin tacizden başka bir anlamı yoktur. Gerçekten kınıyorum. Düşmanca hareketler, kendisi kimse ben onu hiç tanımıyorum. Beni rahatsız etmeye çalışan biri olduğu kesin!

Ben müşteri olarak her girdiğimde üstüme üstüme gelip kaşınan, bana düşmanca gözümün içine tehdit eder gibi bakan birini görmek istemiyorum. Resmen saldırgan tavırlar. Kendisine de söyledim rahatsız olduğumu, hoş karşılamadığımı, bana takmış olduğunu belirttim fakat aldırmıyor. Söylediğimde pardon yanlış anladınız, kusura bakmayın demedi, üste çıkmaya çalıştı. Herhalde rahatsız etmek bu şahsı mutlu ediyor. İşini çok sevse müşteriyi kovalamaz, bu insan görevini olması gerektiği gibi yapmıyor.

Çok aşırı saygısız bir bayan, kendisinden şikayetçiyim. Hayatımda gördüğüm en kötü market görevlisidir. Her çeşit insan gördüm, net en kötüsü. Her defasında bu şekilde kaşınarak gözümün içine düşmanca baka baka üstüme yürüyor, benimle kişisel bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Ben orada çalışsam asla böyle şeyler yapmam. Gerçekten normal değil.

İpek
14 Ağustos 2024 12:53

Ne insana ne de hayvana değer veren bir market. İnsani değerleri son derecede standartların altında. Çalışanların seviyesi çok düşük. Defalarca üst üste mağduriyet yaşadım asla özür dilenmediği gibi saygısızlıkları arttı. Kedileri de öldürdüklerini düşünüyorum, kafalarına göre mahallenin kedilerini alıp başka yere bırakttırıyorlar veya zehirletiyorlar. Normal bir market değil, son derece düşmanca ve etik olmayan hareketler. Sizi kınıyorum.

BİM Mağazasında Çalışanlardan Sözlü Ve Fiziksel Saldırıya Uğradım

Filiz
31 Mayıs 17:05
Sinem sonuçtan çok memnun

BİM Mağazasında Yaşanan Rahatsız Edici Deneyim

Sinem
09 Temmuz 2024 11:09
"İlginiz için teşekkür ederim. Bir daha bu tarz olayların yaşanmaması adına yaptırımlarınızın olacağına temennim yüksektir."
BİM Mağazasında Yaşanan Rahatsız Edici Deneyim

BİM Mağazasında Saygısız Personel Davranışı Ve İade Sorunu

İsmail
14 Şubat 10:59
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

BİM'de Müşteri Haklarına Saygısızlık Skandalı

Burcu