Bim Kömür Parçası Çıktı

BİM'den aldığımız dana kavurma içinden kıl çıktı. Maalesef çöpe attık. Bir daha asla et tarzı ürün almayacağım. Biraz daha dikkatli olunsun lütfen.
BİM'den aldığımız dönerin içinden böcek çıktı. Hiç mi dikkat etmiyorsunuz? Sağ olun yemek başında bütün iştahımızı kaçırdınız. Hijyenik ortamda üretmiyor musunuz? Nasıl insan sağlığıyla bu kadar oynuyorsunuz? Çıkan küçük bir böcek değil. Bir daha almak mı? Asla. Şikayet edilecek her yere edeceğim.
Uzun zamandır kullandığım ıslak mendillerde önce paket değişimi zannettik fakat kullandıkça gördük ki,3-4 tane de bir daha ince daha sonraki aldığımız paketlerde neredeyse tümü incecik mendillerle dolu. Ne paketler değişsin ne de içeriği. İlgilenirseniz memnun oluruz
60 TL'ye aldığımız sucuk 150 TL 100/100 ün üzerinde bir zam oranı ben hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum BİM bile bunu yapıyor ise asla bir daha uğramayacağım bir yer olarak listeme eklendi. İki günde bir zam mı olur ya yeter artık resmen cebimizi yiyor herkes. Bim bu ya BİM BİM ucuz market diyene ...
Bim'den aldığım Patito cips içinden kulak copu çıktı vallahi Şaka gibi çocuklarım şok olduk inanamadık evimizde öyle bir kulak copu yok çıkma ihtimali yok bir daha asla almayacağız sabahta Bim'e gidip şikayet de bulunacağım insan sağlığı bu kadar olmaz.
Bim'den aldığım patito kaşık cipsin içinden kömür parçası çıktı... Hijyen konusunda daha dikkat edilmesi gerekir. Bir daha almayı düşünmüyorum. Bir markanın her ürününde ayrı bir sorun çıkar mı ya. Çoğu kişi bu konuda şikayetçi oluyor. Telafi yapılmalı.