Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bim Kartımda İki Kere Para Kesildi

Hulya
Hulya 12 Ocak 15:49

2 Ocak pazartesi Adana Seyhan'a bağlı. Bim marketten. Alışveriş yaptım kartımdan ik kere ücret kesildi. Bunun bankanın yatırılacağı ifade ettiler ama on gün geçmesine rağmen ücret yatmadı. Bankayı aradım böyle bir şey yok dediler. Lütfen yapılan hatayı düzeltin.

1 hafta önce

Bim Centro Gofret Hatalı

Ürünü aldık bu bizim ikinci kez başımıza geliyor centro çikolatalı gofret aldık bir açtım içinden yarım çıktı tamamen hatalıdır bunun ikinci kere başımıza gelmesi bu hatanın sürekli tekrarlanması demektir ne yani güvenip alıyoruz böylemi olması gerek.

2 hafta önce

Bim Paketin İçinden Ağzı Açılmış, Isırılmış Kek

Mardin Artuklu 13 Mart mevkinde Bim market ten 10 lu Eti browni intense çikolata kaplı krema dolgulu kek aldım birinin ağzı açık ve ısırılmış gibi duruyor. Bu hata nedir? İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Sizi şikayet edeceğim. Derhal buna bir çözüm yolu bulun.

Bim Paketin İçinden Ağzı Açılmış, Isırılmış Kek
13 Şubat

Bim'den Aldığım Dijitsu 55 İnç TV'nin Hata Oluşturması

Bim'den almış olduğum Dijitsu marka 55 inç TV ana menü giriş sağlanmıyor internet giriş olmuyor Android özeliği kullanılmıyor tekrar kararıyor tekrar kanal listesine atıyor yetkili birimler iletişim sağlanmıyor sorun çözülmüyor o kadar para veriyoruz yetkililerin bu duruma bir an önce düzelmesini aç...

31 Ocak

videoplayer-icon

28.01.2023 Sultangazi 75 yıl Mah bulunun Bim şubesinden 4 paket dost marka 1 kilo süt aldım ama sütü açınca 3 tanesinde süt bozulmuş ve yapışkan jel gibi bir şey vardı bunun üzerine Bim marketine gittim ve muhatap olacak bir müdür bile bulamadım bu rezillik başka bir şey değil.

videoplayer-icon