Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili

Bim Kakao Kremalı Sandviçten İp Çıktı

Sevgi
Sevgi 16 Ocak 09:45
videoplayer-icon

Kakao kremasandviç aldım hamurunun içerisinden parmak boyu kadar ip parçası çıkmıştır. Hiç hoş olmayan bir durum. İnsan sağlığı ön planda olması gerekirken, ne kadarda duyarsızlık. Bu durumu nasıl açıklayacaksınız. Gereken yerlere başvuracağım. Bim den aldığım bir üründür.

Bim Kakao Kremalı Sandviçten İp Çıktı
  • profile
1 Destekçi

12 Ocak

Bim Kek Küflü Çıktı

videoplayer-icon

Bim'den aldığımız casey kakaolu fındıklı kek küflü çıktı son kullanımı tarihine daha 2 ay varken aldığımız keklerin çoğunun üzerinde küf doluydu. Bunu ilkokula giden çocuğuma almıştım ve bugün fark etmeden okula götürdü bir şey olursa sizden bilirim.

Bim Kek Küflü Çıktı
20 Aralık 2022

Bim Kekimde Küflenme Var

Bugün Bim'den aldığım kakaolu kekte küflenme var. Asla dokunmadım ve paketi açtığımda bu görüntüyle karşılaştım. Son kullanma tarihi 20.03.2023 göstermesine rağmen bu şekilde hiç hoş değil bu şekilde olması güvenerek alışveriş yapmayacaksak ne anlamı kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

30 Ekim 2022

Bim Son Kullanma Tarihi Yanlış Basılmış

Bim'den son kullanma tarihi 2023 olan C*şey markalı küçük kakaolu fındıklı kekten aldım üstü küflüydü ve kötü kokuyordu son kullanma tarihine de güvenmeyeceksek neye güveneceğiz acaba? Direkt bu markanın sorunu ama sonuç olarak Bim'den aldım geri gönderdim fişle bakalım değişim olacak mı?

26 Ekim 2022

Bim Kekten Yabancı Madde Çıkması.

Bim'den aldığım casey marka kakaolu tek paket olan kek içinden kıl benzeri yabancı bir madde çıkmıştır. Sürekli alışveriş yaptığım ve ürünlerini kullandığım bir yerden bu denli bir olay şok etti beni. Gerçekten mide bulandırıcı bir durum. Sorunun çözülmesini bekliyorum.

22 Ekim 2022

Bim Serel Tahin Helvası

Bim Kocaeli/İzmit Yenişehir şubesinden aldığım Serel kakaolu tahin helva içinden plastik IP çıktı daha gerisinde ne olduğu bile belli değil makara dahil olabilir. Daha firmanın kendi sitesini dahil bulamadım şikayette bulunacağım. Kardeşim yiyecekti onu yutsa bunun hesabını kim verecek!?