02 Ağustos 2022

Bim'den satın almış olduğum 2 kg siyan İnci marka zeytin hemen küf tutup daha kullanmadan bozuldu bugün firmayla görüştüm, kullanımdan kaynaklandığını ürünlerinin hiçbir sıkıntısının olmadığını söylediler. İnci markayı satan firma aldığınız yerle görüşün dediler bu kapsamda aldığım yer Bim sorumluluk almayarak yardımcı olmadılar.

Bu vesileyle İnci markalı zeytinleri artık evime sokmayacağım ve almayacağım. Yazıklar olsun sizlere tüketiciler hep mağdur oluyor ne diyelim umarım firma İnci firması ve Bim mağduriyeti giderir bu firmada İnci markalı firma Ekin zeytincilik gıda san tic. Ltd. Bim...

BİM İnci Zeytin Bozuk

14 Ağustos

BİM'den aldığım İnci siyah zeytin küflenmiş bozuk çıktı ucuzda değil yani bozuksa satmayın her zaman alıyordum son aldığım bozuk çıktı fişi kaybettiğim için götürmedim zamanında indirim yapsalar ellerinde kalmaz şimdi bozuk zeytinleri satıyorlar millete yazık değil mi

BİM SKT Si Geçmemiş Üründe Küflenme

18 Temmuz

Binden aldığım İnci marka siyah zeytinin üstünde küflenme olduğunu gördüm. Kapağını kapatıp markete gittim iade için ama toplu alışveriş yapmıştım ve fişi de bulamadım. Fiş yok diye ürünü iade almadılar. Günü geçmiş üründe değildi, saklanma koşullarından olmuştur diye düşünüyorum ve lütfen şu fiş yo...

02 Temmuz

BİM'den almış olduğumuz mavi kapaklı İnci siyah zeytinin içinden yenidünya çekirdekleri çıktı rengi zeytine benzediği için karıştırılmış bu kadar yanıltma olmaz ağırlık yapsın diye içine atılmış farkına varmadan dişimizi kıracaktık bir değil iki değil neredeyse zeytin kavanozunun yarısı bu şekilde.

BİM Zeytinin Kabuğu Poşet Gibi Soyuldu

06 Haziran

Binden aldığım İnci marka zeytinin kabuğu kendiliğinden naylon gibi soyuluyor. Özellikle siyah zeytinlerde boyanmış gibi. Size resmini atıyorum görün siz karar verin. Bu şekilde olması gerçekten sağlık açısından zararlı olduğunu düşünüyorum. Resimde sizde göreceksiniz

BİM Zeytinin Kabuğu Poşet Gibi Soyuldu

29 Nisan

BİM'den turuncu kapaklı İnci siyah 1 kg zeytin aldım. Çürük, ezik ve küflü çıktı. İki kere daha başıma gelmişti, o yüzden şikayet etme gereği duydum. Ürün bu zamana kadar cam kavanozdu, fakat bu seferki aldığımız plastik kavanozdu. Son kullanma tarihi de geçmemişti.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.