Bim İçinden Bant Gibi Bir Şey Çıktı

25.01.2023 tarihinde Osmaniye/Kadirli/Kırcaali caddesindeki Bim mağazasından çocuklar için atıştırmalık bir şeyler aldık. 2 gün sonra evde çocuklar Krınkıl balık krakeri açtıklarında bayatlamış olduğunu söylediler. Poşeti elime aldığımda poşetin yırtılıp bant ile tekrar yapıştırdıklarını gördüm... İ...
Bebeğim için ıslak mendil aldım sabah açtım bir baktım mendile kocaman siyah bant var bebeğimin teni için kullanıyorum sonuçta mahkemeye versem kazanırım, neden sağlık önemsenmiyor. Bim her şeyi alırdım kullanırdım ama bundan sonra alacağımı sanmıyorum sağlığa değer verilmeli.
Bim marketten az önce "vow" adlı çikolatadan aldım. Çikolatanın yarısını yedim ve bir şey görünmedi. Diğer yarısının tamamını ağzıma attım. Ağzıma bir şey takıldı. Çikolatanın içinde bant benzeri bir şey vardı. Çikolata kalınlığında saydam bir şey çıktı içinden.
Biz yaklaşık sekiz aydır paket paket Bim bezi kullanıyorduk, fakat son aldığımız paketlerden kullanınca bebeğimin poposu alerji oldu ve içi çok sert pütürler vardı şimdi açtığım bezi de kocaman siyah bant gibi bir şey var ne olduğu da belli değil hem CİMER ®'e hem de Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim insanlar bebeklerini pamuklara sarıyor. Siz sağlıklarıyla oynuyorsunuz 😡