BİM İade Ve Küflü Ürünler

21 Mayıs

BİM kasa ürünü olarak sattıkları ürünler tarihi geçmek üzere olduğunu söylemeden indirimli ürün deyip satıyor. Hatta aldığımız tatlıları ertesi gün baktığımızda üzerleri küf bağlamış fişi olmadığı için geri iade almadılar. Bunu ilk kez yaşamadım bir çok kez yaşandı. İade etmeye gidince zaten bunlar tarihi geçmek üzere ürünler diye almadılar. Hemen tüketmeniz gerekiyor diyor kasiyerler. Salam bile tarihi geçmemiş ama küf tutmuş. Bunları fotoğraflayıp ayrıca mahkemeye başvuracağım. Eğer fark etmeyip çocuklarım bunları yeseydi hesabını kim verecek. Yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

13 Temmuz

Adana BİM'den aldığım er piliç aldım ilk defa tarihe bakmadan ürün aldım bozulmuş tarihi geçmişti evin mutfağı çok ağır koktu tam 4 saat evden koku gitmedi yanlışlıkla yeseydik zehirlenme olsaydı kim acaba sorumlu olacaktı. İnsan sağlığı bu kadar kolay mı?

24 Haziran

BİM'den tarihi geçmemiş kapıda tiremisu aldım. Dışarıda hiçbir şey gözükmüyordu dediğim gibi tarihi de geçmemişti fakat eve geldiğimde tatlının kreması pütür pütürdü. Sanki süt kesilmiş gibiydi. Tatsız ekşi kötü bir tadı vardı. Çok üzüldük severek yediğimiz bir tatlıydı.

BİM'den Tarihi Geçmemiş Tatlının Bozuk Çıkması

BİM SKT Geçmiş Ürünlerin Tarihini Değiştiriyorlar, Pes!

05 Haziran

Fikri Sönmez Cad /Esenyurt/İstanbul 2 farklı BİM şubesinde de aynı durumu yaşadım. Tarihi geçmiş ekmekleri satmak için koruma bandındaki tarihler değiştiriliyor. Bu kadarı da pes artık. 10 gün kadar son kullanım tarihi var fakat ekmekler o kadar bayat ki yiyemezsiniz.

22 Mayıs

Bugün BİM'den aldığım tarihi geçmemiş cipsin içinden katı çekirdek gibi bir cisim ve ipliksi bir şey çıktı, böcek de olabilir tam emin değilim. Cipsten soğudum bunu gördükten sonra, bir daha da yemem. BİM'den de bir şey almam artık, birkaç lira ucuz diye sağlığımızla oynuyorlar.

BİM'den Aldığım Çikolatalı Pasta Tarihi Geçmediği Halde Ekşimişti

25 Nisan

BİM'den aldığım Osmanoğlu çikolatalı pasta tarihi geçmediği halde ekşiydi. 2 adet aldım ve hiçbirimiz yiyemedik. Çöp oldu, kreması bozulmuştu muhtemelen. Bu şikayetim göz ardı edilmesin ve mağduriyetimiz giderilsin lütfen. Misafirlerimize bir şey ikram edemedik ve mahcup olduk. Pasta ekşimiş olduğu ...

BİM'den Aldığım Çikolatalı Pasta Tarihi Geçmediği Halde Ekşimişti

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.