Bim İade Almıyor, İnternette Yazdığı İade İlkelerine Uymuyor.

Bölge müdürü Hüseyin arayarak sorunun çözümü için gerekli tüm hassasiyeti göstermiştir. Hüseyin beye teşekkür ederim.
Bursa Osmangazi sırameşeler mh. 1. Songül sokaktan almış olduğumuz performans marka Hindistan cevizi toplarının içinden olmuş sinek çıktı insan sağlığıyla oynanan düşük kaliteli ürünleri satmanız ne kadar normal her zamanki gibi paramız çöpe gitti sağlığımız da cabası dikkat etmesek yemiştik o sineğ...
Yıllardır mans tıraş bıçağı kullanırım hiç bu kadar kaliteyi düşürdüklerini görmemiştim. Bıçaktaki plastik korumayı çıkartırken bıçak sapından kopuyor. Sıfır açtığım bıçak sanki beşinci ya da altıncı Kullanıyormuşum gibi hiç kesmiyor. Acaba bir tanesi mi öyle denk geldi dedim diğerleri de hep aynı s...
Bim'e bildiğiniz gibi performans marka sporcu ürünleri geliyor bu hafta gelen sade glutensiz pirinç patlağında 100gramın içinde 79 gram protein yazıyor kardeşim de benim için çok iyi bir şey olduğunu düşünerekten alıyor ama asla 79 gram protein yok içinde 7,9 yazacaklarıma 79 yazmışlar.
Bim'den Kelly's performans ince öğütülmüş yulaf ezmesi aldım ancak ince öğütülmüş gibi değil. İçi bütün bütün ve yumuşamıyor. Ayrıca yulaf tanelerin renkleri çok kararmış. Bu paketten 3 adet bitirdim hiç böyle değildi. Bir daha almayı düşünmüyorum çünkü bozmuş gerçekten.
Bim firması İnternet sayfasında iade için hiçbir neden belirtmeksizin alabileceğini yazmış. Buna rağmen Bartın İl Özel İdaresi Mağazası, aldığım Kumtel ® fastfryer 2L ürünü geri almamıştır. Ürünün performansından memnun değilim. İade etmek istiyorum. Sorunumun çözülmesini temenni ediyorum. Bim in internette yazdığı iade ilkelerine bağlı kalarak harekete geçmesini bekliyorum.