BİM ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Omer sonuçtan hiç memnun değil

Omer
Omer 11 Haziran 2022 12:55
Bim - Erzurum Göğermiş Peynirinde Ucuz Peynir Karışımı

Merhaba, Bim Gebze mağazanızdan aldığım karsüt Erzurum Göğermiş peynirin yarısından çoğu çökelek diye tabir ettiğimiz peynirden oluşuyor. Üstelik bunu yaparken de çevresinde göğermiş peynir'i koyup içine çökeleği doldurarak müşterileri yanıltmaya yönelik şeklinde yapılıyor. Bu Bim marka güvenine olan itibarı düşürmekle kalmıyor. Bu vb... Ürünleri Bim kendi mağazalarına alırken kontrol etmediğini gösteriyor.

Ben Bim markasına güvenerek alışveriş yapıyorum. Aldığım peynirin %70'inden fazlası çökelek yani ucuz peynir. Yapılan bu hatanın giderilmesini ve karsüt markası ile satış yapan şirketten aldığınız ürün kontrollerini daha doğru yapmanızı istiyorum. Eğer karsüt markası size aitse bu da başka bir vahamet. Bim Web sitesinde girdiğimde şikayet oluşturma bölümü de çalışmıyor. Acaba şikayet edilmemesi için bir başka yöntem mi?

06 Nisan

BİM Vakum Özelliğinin Çalışmaması

Bim'den almış olduğum polosmart vakumlu siyah nokta temizleme aletimden tiz bir ses çıkıyor ve vakum kısmı çalışmıyor. Ürünümden ses geliyor fakat vakumu çalışmıyor. Daha alalı birkaç ay oldu ve yalnızca birkaç kere kullandım. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

01 Aralık 2022

Bim Bozuk Aletin İadesi

Boyabat/Sinop köprü başı mevkinde bulunan mağazadan Ailem fön makinesi almış ama köyde oldukları için getirememişler daha hiç ellenmedi jelatinleri bile duruyor taktık çalışmıyor götürdüm iade almadılar hem mağdur olan biziz hem de üstüne haklı gibi üste çıkıyorlar garantiye yollayın diyorlar

• profile
1 Destekçi
26 Kasım 2022

Bim Çalışanların Müşteri Gelmeden Ürünü Satın Alması!

25 Kasım 2022 tarihinde Sivas kangal gürsel mahallesindeki Bim'e sabah saat 9'da 6+1 rimli ürün almaya gittim ve birisi ürünü alırken gördüm. Orada birisi sularbaşı'ndaki Bim şubesini aradı ve o ürünün mevcut olduğunu öğrendik. Sularbaşı'ndaki şubeye gittim ve ürünler kırık geldi satamıyoruz dediler...

26 Eylül 2022

Bim Heifer Işıklı Kettle Bozuldu

Merhaba Bim'den Heifer marka ışıklı kettle almıştım bir anda bozuldu hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne ışıkları yanıyor ne de kendisi herhangi bir kaynatma yapıyor. Elektrik prizine takıyorum elektrik gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

23 Eylül 2022

Bim Corby Direksiyon Seti Çalışmadı!

Temmuz ayında Bim' den corby direksiyon seti aldım. Oğlum çok heveslendi bin tane borcum harcım olmasına rağmen yine de aldım ama bir o kadar da masraf yapmama rağmen bir türlü çalışmadı. Tek bir sözüm var hakkımı size helal etmiyorum siz bir çocuğun hevesini bir babanın sevincini çaldınız! Araştırd...