Bim Döner Çiğ Tavuk

Buse 17 Ocak 16:27
İçinden plastik parçalar çıktı. Bu durum ile alakalı özür talebinde bulunmalısınız aksi takdirde gerekli yerlere bildirim yapacağım. Her aldığımda buna benzer sorunlarla karşılaşıyorum. Artık son noktaya geldim. Paramızla rezil oluyoruz buna birinin dur demesi gerekiyor artık.
Bim'den tavuk döner aldım ve içinden kocaman çiğ tavuk çıktı bu nasıl bir hata hiç mi dikkat edilmiyor cidden. 200 gr. Paketin 50 gramı çiğ tavuktu zeten bende asla almam bir de 17 TL para verdim çöpe gitti paramın yarısı da.
Bim'den aldığımız tavuk döner son kullanma tarihine iki hafta olmasına rağmen bozuk çıktı dört paket tavuk döner çöpe gitti para kolay kazanılmıyor bu zamanda sağlığımızla oynuyorsunuz... Resmen rezillik fişimizi attığımız için iade de edemedik...
Bim'den aldığım tavuk dönerden çiğ tavuk çıktı bu nasıl iş ya, o çiğ tavuğun mikrobu tüm tavuğa geçiyor para veriyoruz ayıp değil mi şaka gibi Bim iyice bozdu kendini fiyatları arla çıkarıp tüm kaliteyi düşürdü fiyatlar madem yüksek kaliteli de fiyat ederi kadar olsun öğrenciyiz zaten bütçemiz kısıtlı.