Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bim Dijitsu TV Kurulum Ücreti

Dursun
Dursun 30 Ocak 09:51

Dijitsu marka 32 in lik bir televizyon aldım Bim mağazasından kurulum ücreti hakkından soru sorduğumda herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Yetkili servis kurulum in 280 TL para istedi. Benden şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Tüketici Hakem Heyeti ®'ne başvuru yapacağım düşüncem bu yönde

Dursun
Dursun02 Şubat 11:41

Bim mağazası bölge sorumlusu Fatih bey beni arayarak bilgilendirdi ürünü satın aldığım fiş garanti belgesi yerine geçiyormuş kurulum için benden istenen ücretin 32 inçlik olan TV için bir zorunluluk olmadığını sadece kutuyu açarken bir video kaydedin ürünün paketinden çıkarken bir sıkıntısı olup olmadığının tespiti açısından bende öyle yaptım şu an kullanıyorum ürünü Google Play market olayına gelince bu TV lerde sertifika olmadığı için TV nin içinde kendi marketi var onu kullanmamı söyledi yetkili servisi aradım Anadolu bölgesinde barboros bey öyle söyledi genel olarak TV den memnunum şu anki izlenimlerim olarak bası apk uygulamaları var resmi Dijitsu sitesinde onları deneyeceğim bir problemle karşılaşırsam yazacağım yalnız şu var bir TV alıyorsunuz ve bu tarzda işlemlerle uğraşıyorsunuz bu biraz can sıkıcı ama şimdilik idare ediyoruz bakalım ilerisi ne olur

1 hafta önce

Bim 8 Bölmeli Çok Amaçlı Dolap Ayakta Zor Duruyor Devrildi Devrilecek

Bim "8 bölmeli, çok amaçlı dolap" dokunsan devrilecek şekilde. Afişteki ve internet mağazasındaki görsellere aldanıp aldık, üstüne 5 kat taşıdık, kurulumunu yaptırmak için üstüne para ödedik ve sonuç fiyasko! Dolap ayakta zor duruyor. Dokunsan devrilecek vaziyette. 17 Mart 2023 akşamı aldık, kurulu...

Bim 8 Bölmeli Çok Amaçlı Dolap Ayakta Zor Duruyor Devrildi Devrilecek
1 hafta önce

Bim Marketleri 1 Alandan 5 Kez Para Çekiyor

Enpara kredi kartından art Arda 5 kez 119.57 TL tutarında para çekilmiş son çekim kart ve şifreye yaptım ilk 4 çekim yapıldığı halde 5 içi cim için benden kart ve şifre kasiyer tarafından talep edildi ilk 4 çekim yapılmış mağduriyetimin derhal giderilmesini istiyorum.

2 hafta önce

Bim Bulaşıklar Kirli Ve Yağlı Çıkıyor

Bulaşıklar temiz olmuyor makineyi açtığımız zaman bulaşıkların üzerinde hep lekeler var verdiğimiz parayı asla hak etmiyor bu tableti üreten markayada paramı helal etmiyorum yani denemek için almıştım çok pişman oldum bulaşıklar kirli ve yağlı çıkıyor

Bim Bulaşıklar Kirli Ve Yağlı Çıkıyor
3 hafta önce

Bim BİM'in Kurtlu Ve Filizlenmiş Fasulyeleri

Küçük boy diye daha uygun sattıkları fasulyelerin hepsi kurtlu veya filizlenmiş çıktı. Fasulyeleri suya koyunca görebiliyorsunuz ancak kurtları ve kurt geçmiş fasulyeleri. Açtığım için iade etmedim, çöpe attım. Boy farkı değil bildiğiniz kalite farkı var, parayı resmen çöpe attık.

4 hafta önce

Bim Google Play Kodumu Kullanamıyorum Yardım

Bim'den Google Play kod aldım oyuna yatırmak için denediğimde bana diyordu ki kodu zaten kullanmışsın fakat Google hesaplarımda herhangi bir şekilde para gelmemişti. Kodumu kullanılmış kod mu verdiler. Buga mi girdi bilmiyorum fakat benim 50 TL gitti ve ben bu parayı geri istiyorum