Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Bim Cupido Kral Şakir Serisi Mısır Ve Buğday Gevreği Şikayeti

Tuğba
Tuğba 27 Ekim 2020 12:00

27 Ekim salı günü gelen aktüel ürünlerinden çocuğumun istemesi üzerine Kral Şakir özel serisi içinden karakter çıkan mısır buğday gevreği satın aldım. Ama içerisinden hiçbir şey çıkmadı defalarca kontrol ettik fakat içerisinde herhangi bir figür yoktu benim çocuğum bu ürünü içinden çıkacak figür için istedi ve çıkmadığını görünce çok üzüldü sonuçta bu ürünleri çocukla istediği için satın alıyoruz ve çocukları üzmeye hakkınız yok. Eğer paketler figür koymayacaksınız bu seriyi üretmeseydiniz.

07 Şubat

Bim Ürünlerinde Güve Çıkması

Bim'den aldığım Simbat Çin mısır paketini açmama ve son tüketim tarihi geçmemiş olmasına rağmen içinde güve kelebeği ve yumurtaları var Bim'in çoğu ürününde ( makarna, un, irmik vb.) de karşılaşmaya başladığım bir durum bunun düzeltilmesini istiyorum.

27 Aralık 2022

Bim Mutfağım Markalı Dondurulmuş Mısırdan Sinek Çıktı

Mutfağında markalı mısırdan donmuş sinek çıktı. Midem bulandığı için fotoğraf çekemedim ama sinek büzülmüştü resmen ne zamandır donuk şekilde orada duruyorsa artık. Bu yaşadığım olay gibi bir sürü şikayet okudum hala şaşkınım. Lütfen tüketicinin yanında olun ve bu yazdıklarımızı dikkate alın.

17 Aralık 2022

Bim Cupido Gevrekten Taş Çıktı

videoplayer-icon

Cupido kak kakaolu Mısır ve buğday gevreği. Yerken ağzıma bir şey geldi ve ısır Ama ince çıkarıp baktım. İçinden taş çıktı. Ayıbını örter bileceğiniz bir şey yoktur fakat. Fişim olsa BİM'e geri götürür suratlarına doğru fırlatırdım. Bunu geri götüremedim gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bim Cupido Gevrekten Taş Çıktı
  • profile
1 Destekçi
06 Aralık 2022

Bim Bakliyatları Bozuk Çıkıyor

Bim bakliyatları çok çabuk kurtlanıyor maalesef. Princ bulgur mısır hepsi. Fiyatın ucuzluğu bundan sanırım. Patlatmak için aldığım mısır kurtlu çıktı En son. Pirinç te de aynı sorunu yaşadım. Bu bakliyatlardan ev kebeklendi. Bir de güve ile uğraştım. Almamak en güzeli.

25 Ekim 2022

videoplayer-icon

Mutfağım marka dondurulmuş mısır ürününün içinden ne olduğunu anlayamadığım siyah bir şey çıktı daha önce de aynı konuda şikayet yazılmış zaten. Uzun siyah bir parçaydı dokunmak bile istemedim. Öylece bıraktım. Daha hijyenik çalışılmalı. Kontroller daha düzgün yapılmalı. Umarım bir çözüme kavuşur. Y...