Bim Cupido Gevrekten Taş Çıktı

Cupido gevreğinden oyuncak çıkmadı. Açtık kaseye döktük bir baktık oyuncak yok. Bim'den 25 liraya aldık. Daha önceden çıkmıştı. Bu 2. Kez alışımız böyle saçmalık görmedim. Bim'den bir açıklama bekliyorum. Toplam 25 TL fiş ve fotoğraf eklerim.
Cupido Brawl stars gevrek içinden ürün üzerindeki figür top oyuncak ya da silgi birini al yazısı mevcut. Çocuğumun isteği üzerine aldım. Bim den daha alışveriş yapmam. Kimse de üründeki yazıya inanmasın. Bu ürünlerin hepsi aynı fiyat konusunda uygun olanı seçmeniz başka marketlerde daha güvenilir ol...
18.04.2022 tarihinde Bim' den aldığım cupido taneciklerin paketin içinden hediye var diyorlar ama içinden hediye çıkmadı. Bunun bir an önce eksikliğin giderilmesini istiyorum eğer yapacaksanız işinizi düzgün yapın.
Cupido kak kakaolu Mısır ve buğday gevreği. Yerken ağzıma bir şey geldi ve ısır Ama ince çıkarıp baktım. İçinden taş çıktı. Ayıbını örter bileceğiniz bir şey yoktur fakat. Fişim olsa BİM'e geri götürür suratlarına doğru fırlatırdım. Bunu geri götüremedim gereğinin yapılmasını arz ederim.