Bim Çubuk Krakerin İçinde İple Birbirine Bağlı Çubuklar Çıktı

Konya/Beyşehir'den yazıyorum Bim'den aldığım çubuk krakerin içinden peçete gibi bir şey çıktı sanırım içinde pişmiş. Sürekli Bim'den alışveriş yapıyoruz ilk defa karşılaştım. Bunu görünce şok oldum. Umarım şikayetim dikkate alınır ama önceki şikayetlere bakılırsa pek dikkate alınmıyor.
Binden aldığım peynirli krarker bozulmuş yenilecek gibi değil peynirli olduğu için sanki bozuk peynirden yapılmış gibi nasıl bir çubuk kraker anlamadım. Ben o kadar kraker aldım ilk defa tadı bu kadar kötü olan kraker gördüm. Lütfen gereğini yaparsanız sevinirim
Bim krinkil çubuk kraker paketin alt kısmın yarısı paketleme aşamasında yapışmamış resmen bantlamışlar şaka gibi aldığımda fark edemedim şimdi yemek için açınca fark ettim bayatlamış insanı saf yerine koymaya çalışıyorlar şimdi ben nereden bilebilirim aldığım krakerin altı bantlanmadan önce dökülmed...
Samsun Atakum Atakent şubesinden aldığım. Krınkıl markalı susamlı. Çubuk krakerin Paketini açtığımda. Çubuk krakerlerin. IP ile birbirlerine bağlı olduğunu gördüm. Bununla ilgili gerekli. İşlemlerin yapılmasını istiyorum.