Bim 2. Fırın Tepsisi
Birkaç hafta önce Dalaman Bim den aldığım ankastre setin 2. Fırın tepsisi hala gelmedi. Ocak fırın ve davlumbazdan memnunum. Bir şikayetim yok. Sadece tepsi istedim bir türlü gelmiyor. Parasıyla alayım diyorum o ölçülerde tepsi yok. Lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz artık.
Bim Ankastre Set Bozuk Çıktı
22.10.2022 tarihinde mağazanıza gelen Kumtel Ankastre seti satın aldım. Kurulumunun yapılmasının ardından birkaç gün geçmedi ki davlumbaz ledi patladı. Servisi aramam neticesinde LED değiştirildi. Birkaç gün içinde de ocak çakmakların da kendiliğinden çakma arızası Ortaya çıktı. Servis kaydına istin...
Bim Kumtel Ankastre Set Kurulumu!
Bim'den Kumtel marka ankastre aldık. Bim'den Kumtel marka ankastre aldık. Kurulum için çok geç döndüler. Kurulumdan sonra çalıştırmak istediğimizde bütün apartmanın şartelini attırıyor. Kurulumu yapan kişi bana 5 yıldız verin diyor bir de bence 1 yıldızı bile hak etmiyor. Davlumbazı vidalamamış bile...
19.01.2023 tarihinde İzmir ödemiş Efe konut'daki Bim şubesine gittim ve 20.01.2023 tarihinde indirimde olacak olan Kumtel ankastre set ® için önde yazılıp ücretini ödemek istedim. Ama hanımefendi bana bunun mümkün olmadığını, satışın cuma yani bugün yapıldığı söyledi. 20.01.2023 Bim şehit Adnan Menderes bulvarında,2 tane Bim sıralı olarak bulunuyor ve oraya sabah erken saatte gidip mağazanın açılmasını bekledim.
Elemanlar gelince ben direk kasa gittim ve benden başka kimse yoktu ankastrenin ücretini ödemek için ama benden sonra gelen hanımefendiye 19.01.2023 yani bir gün önce satışın yapıldığı söylediler.
19.01.2023 tarihinde bende gittiğimde bana böyle bir şeyin asla yapılamayacağını kurallara aykırı olduğunu söylediler. Ama çalışanlarınız insan ayrımı yapıyor ya da kendi yakınları diye böyle davranıyor, ama bu haksızlık.
Ben saatlerce soğukta bekleyip bende sonra gelen böyle birine benden önce almaları çok üzücü. Ayrıca müşteriye surat asmakta cabası. Böyle müşteri memnuniyeti asla olmaz ve bu uğradığım haksızlığında çözümlenmesi istiyorum.