Bim Çalışanın Bir Ürün Alması

Yeni çıkarılan Bind activit bulaşık makinesi tableti tüm camları pus içinde bıraktı. Temiz yıkadı fakat ürünlerini parlaklığını aldı Sadece 10 15 adet arası tablet kullanarak bu hale geldi. Standart tableti bile bu kadar kotu değildi paramıza yazık oldu. Bardak tabağa da
20 Mart ta Bim'den aldığım saban marka bulgur aldım pişirdim tabağa koyduktan sonra fark ettim ki küçük küçük kurtlar var zaten tereddüt etmiştim alırken başıma geldi fişini attığım için çekemiyorum sadece bulgur almıştım çünkü paketi açınca da fişini attım. Keşke atmasaymışım
Servis ücreti ilk aramada 250 TL dedi adresi alınca fiyat bir anda 350 lira oldu insanı s... Yerine koyup 350 TL dedim diyor Bim nasıl bir servis ile anlaşmış bilmiyorum 5500 TV al 350 sadece kurulum yazık alırken kasiyer kurulum 250 lira dedi Bim marketin müşteri hizmetlerini arıyorum sadece form d...
Bugün Bim'e gittim yeni ürünler gelmişti su turşu ve zeytin için bir ürün plastik 20 TL'di ve oradaki çalışan bir bayan 4 adet aldı sadece 5 tane gelmişti sonra gidince diyorlar o ürün biz gelmedi gözlerimle gördüm benim bir tanıdığım Bim de çalışıyordu ve parasıyla bu bayan gibi ürün alıyordu ve kendisi müdürdü yani neymiş ürün aldı diye kovdular hırsızlık damgası yedi ama parasıyla aldı fişleri de vardı bu bayana niye işlem yapılmıyor?