Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bim Bozuk Ürünlerinin Arkasında Durmadılar.

Esra
Esra 16 Ocak 21:21

Sivas'taki bir Bim mağazasından kestane aldım ve tam bir fiyasko. Çokça da almıştık iadeye götürdük. Fakat kötü çıkanı da atmamamız gerekiyormuş onun parasını veremezlermiş kalanı verebilirmiş. Ben nereden bilecektim, fotoğraflarını çektim attım. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya bozuk ürünün de parasını bizden çıkarıyorsunuz. Tam bir fiyasko. Ayrıca da insan hayatıyla oynamaktır, o nasıl kestaneydi öyle at kestanesi midir artık her neyse anlamadık köpük köpük oldu. Paramız boşa gitti resmen. Gerekli her yere şikayetimi yapacağım.

6 gün önce
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
  • 6 gün önce

“Şikayetime 15 dakika içinde dönülerek mağduriyetim giderilmiştir. Kurumsal firma hassasiyetinde dolayı Bim kurumuna teşekkür ederim”

Bim Yaya Kaldımı İşgali Ve Maddi Zarara Uğrama

İstanbul Kadıköy Fikirtepe Bim şubesine ait fiziki deformasyon uğramış yükleme boşaltma metal köprüsünün yaya kaldırımını işgal etmesi sonucu kaldırım...

4 hafta önce

Bim Cupido Brawl Stars Gevreğinden Oyuncak Çıkmadı

Cupido gevreğinden oyuncak çıkmadı. Açtık kaseye döktük bir baktık oyuncak yok. Bim'den 25 liraya aldık. Daha önceden çıkmıştı. Bu 2. Kez alışımız böyle saçmalık görmedim. Bim'den bir açıklama bekliyorum. Toplam 25 TL fiş ve fotoğraf eklerim.

Bim Cupido Brawl Stars Gevreğinden Oyuncak Çıkmadı
1 ay önce

Bim Burun Bandı Yapışmıyor

videoplayer-icon

Bim burun bandı yapışkanı yok! Bim'den 3 kutu burun bandı aldım hiçbirinde yapışkan yok. (6-8 tanesini açıp baktım...) üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum! Video ve fotoğraf da ekleyeceğim şikayete bakın lütfen!

Bim Burun Bandı Yapışmıyor
14 Şubat

İpli Bim Krakeri

Bim krınkıl içerisinden ip çıktı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ama ipli kraker yedik numunesini fotoğraflarını saklıyorum bir daha almayı düşünmüyorum gerçekten şaşırdım bu kadar dikkatsiz davranılmasına 7 aylık bebeğime de yedirmiştim herhangi bir zararı olamamıştır inşallah.

10 Şubat

Bim Market Kumtel Ankastre Set Sorunu

20 Ocak 2023 tarihinde Bim marketten Kumtel'in ankastre setini aldım,30 Ocak 2023 tarihinde de kurulum için servis geldi. Bunca yıllık ömrümde böyle saygısız servis elemanı görmedim, kendileri ile tartışmalı bir kurulum yaşadık. 1 hafta sonra ocağın çakmaklığı bozuldu ama aynı servis elemanlarının e...