Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Arzu
Arzu 31 Ocak 03:11
videoplayer-icon

28.01.2023 Sultangazi 75 yıl Mah bulunun Bim şubesinden 4 paket dost marka 1 kilo süt aldım ama sütü açınca 3 tanesinde süt bozulmuş ve yapışkan jel gibi bir şey vardı bunun üzerine Bim marketine gittim ve muhatap olacak bir müdür bile bulamadım bu rezillik başka bir şey değil.

videoplayer-icon

20 Kasım 2022

Bim Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Bozuk Dost Marka Süt

Almış olduğum Dost marka süt son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı. Yemeğe döktüğünde fark ettim yemeğim çöp oldu böyle hatalar yapılmamalı dikkat etmesek sonuç zehirlenmeye kadar giderdi. İnsan hayatını tehlikeye atmak bu kadar kolay olmamalı paketlenmiş gıdalarda kontrol ettiğim...

Bim Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Bozuk Dost Marka Süt
1 hafta önce

Bim Personelinin Müşteriye Karşı Saygısız Davranışı

21/03/2023 Saat=19:15'te Sakarya Akyazı ömercikler mah. Bim şubesinde ürün sorarken sorduğum personel harici diğer personel N.G. bizimle muhatap olma sen gerizekalı mısın vs. Gibi kelimeler harekette bulunmuştur. Gereğinin yapılmasını ve geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.

1 hafta önce

Bim Centro Gofret Hatalı

Ürünü aldık bu bizim ikinci kez başımıza geliyor centro çikolatalı gofret aldık bir açtım içinden yarım çıktı tamamen hatalıdır bunun ikinci kere başımıza gelmesi bu hatanın sürekli tekrarlanması demektir ne yani güvenip alıyoruz böylemi olması gerek.

2 hafta önce

Bim Paketin İçinden Ağzı Açılmış, Isırılmış Kek

Mardin Artuklu 13 Mart mevkinde Bim market ten 10 lu Eti browni intense çikolata kaplı krema dolgulu kek aldım birinin ağzı açık ve ısırılmış gibi duruyor. Bu hata nedir? İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Sizi şikayet edeceğim. Derhal buna bir çözüm yolu bulun.

Bim Paketin İçinden Ağzı Açılmış, Isırılmış Kek