BİM ile ilgili
  •   Çözüldü

Bim Bonera Düdüklü Tencere Bozuk Kapak

Semiha
Semiha 27 Mart 15:49

1 sene önce çeyizim in Bim'den Bonera ® düdüklü tencere aldım. İlk başta bir sorun yoktu ancak sonradan kapağı hava yapmaya başladı. Kenarlarından taşıyor ve kapak bozuldu. Lütfen kapak temin edebilir misiniz ya da ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

20 Aralık 2022

Bim Açılmış Ürün!

Dün akşam eşim ve kızım Bim mağazalarına alışveriş için girmişler. Kızım bir ürünü tutup ucunu çekmiş. Çalışanlar eşime ürünü getirip kızınız yaptı demişler ve eşim satın almış. Kameralardan izlediklerini ve onun yaptığını tespit ettiklerini belirtmişler. Peki soruyorum sizlere bu ürünü benim kızımd...

27 Kasım 2022

Bim'den Aldığım Mr. Green Deterjan Hazneli Mop

MR. Geren deterjan haznesinin kapağı içinde kaldı çıkartamıyorum daha bir kere kullandım mopu çöp mü oldu yani, ne yapmam gerekiyor o kadar para verdim. Yazık günah sağlam uzun ömürlü diye aldım lütfen dönüş sağlayabilir misiniz? Yetkiliye nasıl ulaşabilirim?

27 Temmuz 2022

Bim Kapak Elimi Kesti

Bim'den küçük kola aldım. Kapağın oradaki plastik açarken elimi kesti. Lütfen daha dikkatli yapılırsa iyi olur. Daha önce de aynı sorunla karşılaştım ve ayrıca bazen kapakları hiç açılmıyor.

Bim Kapak Elimi Kesti