BİM ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
Selim 13 Mart 22:33
Bim Binzevir Peynir Küflü

Binzevir tel peynir aldık ve dolapta kendiliğinden şişti paket açmadık kapalı halde küflenmeye başlamış fişini attığımız in değişim olmuyor son kullanma tarihi daha var nasıl çözeriz parayı kolay kazanamıyoruz sonuçta ilgili kişilerin iletişime geçmelerini bekliyoruz

Selim
Selim22 Mart 14:44

Hala iletişime bile geçmediler gerçekten iş ahlakı yok verdiğim para helal değildir bilesiniz

1 hafta önce

BİM Kıbrıs Tatlısı Küflü

BİM'den aldığım Kıbrıs tatlısı 3.kez küflü çıktı. Her zaman aynı şey oluyor, geri götürüyoruz ben bilmem abim diyor. Sorunlarla kimse ilgilenmiyor. İnsan sağlığına saygı gösterilmiyor, üstelik ilgilenilmiyor da. Bu tarz sütlü tatlıların son kullanma tarihine yakın raftan alınması gerekirken, bizi sa...

BİM Kıbrıs Tatlısı Küflü
2 hafta önce

BİM Market Reyon Fiyatları

BİM marketler zinciri ürün alıyorum raf fiyatları ile kasa fiyatları uyuşmuyor personele sorduğumda merkezden otomatik yapıldığını söylüyorlar ayrıca raflarda ki özellikle et ve süt ürünlerin de üzerinde en az bir (1) yol tarih olmasına rağmen çoğu ürünler şişmiş ya da küflü duruyor.

4 hafta önce

BİM Tost Ekmeğinin Küflü Olması

Gün içerisinde almış olduğum tost ekmeği küflü çıktı yeşillenmiş. Son kullanma tarihine dikkat ederek aldım. Son kullanma tarihi de 10.05.2023 aldığım günün tarihi ise 06.05.2023 belli kısmını kullanabildim. Kalan kısmı sona doğru yeşillenmiş küflenmiş.

28 Nisan

BİM Den Alınan Tatlıların Küflü Çıkması

Bugün akşamüstü BİM marketlerinden aldığım kazandibi tatlı küflü çıktı. 29.04.23 tarihli yarın son kullanma tarihi geçiyor, ben 28.04.23'de aldım hamile bir insanım görmeden küflü bir şey yeseydim bunun vebalini kim ödeyecekti acilen bu konu hakkında telafi bekliyorum

• profile
1 Destekçi
26 Nisan

BİM Osmanoğlu Tatlı Bozuk Ürün

BİM marketin sattığı Osmanoğlu sutlu tatlının son kullanma tarihinin dolmamasına rağmen ürün bozuk ve küflüydü. Gida urunu olduğundan görmezden gelinecek bir şey değildir. İnsan sagligi ile oynayamazsınız... Bu BİM ve Osmanoğlu tatlılarından alışverişim son oldu.

BİM Osmanoğlu Tatlı Bozuk Ürün