BİM Tombik Buton Piliç Sucuk Alırken Fare Pisliği Buldum
Tombik Buton markasından aldığım piliç sucukta fare pisliğine benzer bir cisim buldum. Ürünü geri iade ettim ancak bu durum beni endişelendirdi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım ve BİM'den ve Tombik markasından şikayetçiyim.
Cipsten Çıkan Fare Dışkısı Marka BİM'in Party Markası
BİM'den almış olduğum Party marka cipsin içinden fare dışkısı gibi bir şey çıktı. Böyle saçmalık olmaz. Özür dilerim, fare dışkılı mal satacaksanız satmayın. İnsanlar bunu yemek için alıyor. Midem bulandı. Gerçekten diyordum ki artık hep bu cipsten alıyım, üstüne para verseler bile almam.

BİM Party Peynirli Cipsteki Yabancı Madde
BİM party peynirli cips yiyordum ancak cipslerin üzerinde bunun gibi şeyler vardı. Sonra fare skandalını gördüm. Midem bulandı. Kim bilir bu şey ne, iyi ki yemedim. Umarım denetlemelerinizi ve temizliğinizi artırırsınız. Yabancı maddeler çıkması hiç hoş değil.

BİM'den Aldığımız Cips İçinde Yabancı Cisim!
BİM marketten aldığımız cipsin içinden fare pisliği çıktı. Ürünü tabağa koymasaydık fark etmeyecektik. Bu nasıl bir sorumsuzluktur? Baharat mı yoksa fare pisliği mi olduğunu anlamak için ezdik. Yazık günah ya! Ben bunu çocuğumun önüne koydum ya, 3 yaşındaki fark etmeden oğlum yeseydi... Yazıklar ols...
Bim Tel Şehriyede Ki Böcek Şeyi
BİM'den aldığımız tel şehriyede fare patiğine benzer bir şey vardı fare şeyi olmasa da böcek şeyine benziyor bilmiyorum içime kurt düştü. Artık fiyatlar arttıkça çok kalitesiz ürünler tüketmeye başladık sağlığımız oyuncak olmuş, çok saçma bir hal almaya başladı bu gıda işi
BİM'den ankastre set aldık neredeyse 1 ay oldu ankastre setin içinden fare çıktı ve bir tane de değil geceleri kardeşim fareler yüzünden uyuyamıyor bu saatte fare kovalıyoruz şaka gibi! Hiç mi kontrol edilmiyor ürün içerisi ürünün satışını durdurmalısınız ya da kontrol etmelisiniz diye düşünüyorum ankastre seti önerdiğim arkadaşlarım da aynı şekilde şikayetçi.