Gamze 08 Mayıs 2020 14:24
1 hafta önce
- Çözüldü
BİM'den Aldığım Kazandibi Küflü Çıktı
Bugün BİM'den aldığım kazandibi küflü çıktı. Henüz tarihine birkaç gün var ama üzerinde küfler bulunmaktadır. Bunun için sizlerden bana cevap verilmes...

2 hafta önce
BİM'de Satılan Çiğköftede 10 Cm Kıl Çıktı
BİM marketler zincirinden m. Z. Ege çiğköfte ve birkaç şey daha alarak eve gittim aldığım ürünleri poşetten çıkarıp masanın üzerine koydum ve ardından çiğköfteyi yemek üzere ambalajını açtım. Aldığım m. Z Ege markalı 384 gramlık çiğköftenin içinde yaklaşık 8 veya 10 cm uzunluğunda kıl çıktı.

4 hafta önce
BİM Buona Çikolata Eksik Paketlenmiş
BİM'den severek aldığım buona çikolata almıştım geçenlerde. Bugün kahvemin tanına açtım yemek için lakin bir kısmının olmadığını gördüm. Paket tam değildi. Sanki düşmüş yere kopmuş bir kısmı Tekrar kapatılmış ambalajına konulmuş gibi. Çok üzüldüm açıkçası.
Devamını Oku
Bundan 3-4 gün önce aldığım yumurta 14 TL den 17 ye 8 TL den aldığım ya neredeyse 10 TL'ye yükseldi ramazanın gelişiyle ülkedeki salgın sebebiyle insanların açlık sınırına gelmesi ve sizlerin bu süreçte daha duyarlı olması gerekirken gereksiz fiyat yükseltmenizden şikayetçiyim.
İnsanlar Bim'i harika kaliteli ürünler için değil her bütçeye uygun olduğu için tercih ediyor. Bu süreçte hiçbir para kaybı olmayan ve çalışmaya devam eden bir sektör olarak işten çıkartılan ücretsiz izne ayrılan insanların halinden anlayıp bu süreçte ve ramazan ayında yaptığınız bu fiyat artırımını şikayet ediyorum.