Galatasaray - Fenerbahçe Maçı İçin Biletalsat Dan 2 Bilet

20 Mayıs
Nail'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhabalar,

Galatasaray - Fenerbahçe maçı için Biletalsat dan 2 tane bilet aldım. Referans numarası : 202304EP8521LP4. Biletleri Passolig ® kartlarımıza aktarırmısınız lütfen? Belçika dan geliyoruz onun için biletlerimizi şimdiden alırsak çok memnun oluruz.

Teşekkürler.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 35 sa 46 dk
Biletalsat.com Logo
30 Mayıs 10:44
Biletalsat.com Logo
07 Haziran 18:37

Değerli Üyemiz, Biletiniz Passolig hesabınıza transfer edilmiştir. Saygılarımızla.

Nail
07 Haziran 18:51

Teşekkürler

Biletalsat.com Biletim Paso Hesaplarımıza Geçmedi

1 hafta önce

Galatasaray Kopenhag maçı için 2 kişi bilet aldım fakat ne bilet geliyor ne zaman geleceğini söylüyorlar. Müşteri temsilcisi diye bir şey yok iletişim numaraları yok referans numaram 202309EM4425GE5 bir yerden görün de halledin artık lütfen maça saatler kaldı bekliyoruz hala

Biletalsat Bilet Teslim Edilmedi

1 hafta önce

Biletalsat sitesinden Galatasaray Kopenhag maçı için bilet aldım maça 5 saat kaldı ve hala bilet teslim edilmedi. Maçtan sonra mı bilet teslim edilecek? İletişim bilgisi de yok. Biletimin hemen teslim edilmesini istiyorum. Bilet aktarımı yapılmayacaksa da paramın iade edilmesini istiyorum

Biletalsat.com Galatasaray Biletleri Gelmedi

1 hafta önce

Biz ekstra Almanya'dan İstanbul'a geldik Galatasaray Kopenhag maçı için ama bir tek benim biletim geldi. Referans numaramız: 202309LY3542YP7 Umarım gün boyunca gelir yoksa çok üzülürüm bir de evlenme teklifi de yapacaktım stadyumda ama maalesef biletler daha gelmedi...

4 Yorum

Arda

Bilet devri yasaklandı biletinizi alabildiniz mi

Nail

Aldık Allah'a şükür

Özay

Kombine transferleri açılmadığı için şu an için imkansız

Erim

Şimdiden maçın bileti gelemez maça yaklaşık 10 gün var