Biletalsat.com ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mustafa sonuçtan memnun

Biletalsat.com Biletim Passolig'e Ne Zaman Tanımlanacak?

Mustafa 01 Nisan 15:10

202304CA7281TR8 sipariş numaralı biletim ne zaman Passolig ®'e tanımlanır. Acil dönerseniz sevinirim. Konyadayım ona göre otobüs bileti alacağım lütfen geri dönüş sağlayın. Hemen yüklenmesi lazım yola çıkacağım. Eğer bir aksilik olursa yola çıkmayacağım.

01 Nisan 16:14

202304CA7281TR8 numaralı siparişimde Fenerbahçe-Beşiktaş maç bileti satın aldım. Bu maç gitmek için motokuryelik yaptım. Kaza yaptım. Ancak şimdi 1451.40 TRY verdim. Ben biletin yüklenmesini beklerken bana şu şekilde mesaj geldi. Alany stadyum gişesinde Passolig Banka kartınıza 01/04/2023 tarihinde 450.0TL bakiye yüklenmiştir. Diye mesaj geldi. Ben bilete 1400 lira para verdim. Ben para istemiyorum biletimi istiyorum. Biletim eğer bana gelmezse başta avukat, savcı abim olmak üzere yetkililere başvuracağımı belirtlemek isterim.

1 hafta önce

Biletalsat.com Aldığımız Biletin Eksik Olması

Fenerbahçe - Sivasspor maçı için 2 adet bilet aldık fakat Passolig'de sadece 1 bilet aldığımız görünüyor. Diğer bilet yok ve bizden 2 bilet parası alındı. Lütfen BiletAlSat sitesi yardımcı olsun, iletişim kursun. Uzaktan geldik, maç izlemeye mağdur olmak istemiyoruz.

1 hafta önce

Galatasaray - Fenerbahçe Maçı İçin Biletalsat Dan 2 Bilet

Merhabalar, Galatasaray - Fenerbahçe maçı için Biletalsat dan 2 tane bilet aldım. Referans numarası : 202304EP8521LP4. Biletleri Passolig kartlarımıza aktarırmısınız lütfen? Belçika dan geliyoruz onun için biletlerimizi şimdiden alırsak çok memnun oluruz. Teşekkürler.

2 hafta önce

Biletalsat.com Galatasaray Sivasspor Maç Bileti Transferi

Merhaba, yurt dışından geliyorum, 20 Mayıs cumartesi oynanacak maç için Biletalsat sitesinden Galatasaray- Sivasspor maçına 202304AN5819GA1 numaralı bilet aldım fakat hala Passolig kartıma transfer edilmedi, konu hakkında lütfen yardımcı olabilir misiniz?

2 hafta önce
Burak'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 gün önce

“İlginizden dolayı teşekkür ederim”

Biletalsat.com Farklı Koltuk Verdi

Biletalsat üzerinden Fenerbahçe Trabzon spor maçına d1 bloktan bilet aldım fakat Passolig hesabıma p1 bloktan bilet yüklenmiş ve biletler yan yana bil...