Biletalsat Maç Biletim Gelmedi

19 Eylül
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim farklı koltuk olsa da geldi bilet”

Bilet al sattan GS Kopenhag maçı için bilet aldım hala gelmedi güvenilir dediler. 2500 TL'lik 220 den aldım güney alttan lütfen bir Çözüm bulunsun maaşımın yarısı neredeyse aktarım bekliyor diyor hala ve ayrıca eve ® mi gelecek Passolig ®'e mi atxaklar onu da anlamadım. Bir cevap bir Çözüm bulunursa çok mutlu olurum

Biletalsat Maç Biletim Gelmedi
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 40 sa 23 dk
20 Eylül 12:08

Teşekkür ederim farklı koltuk olsa da geldi bilet

Coşkun
3 gün önce

Kimse bu siteden bilet için uğraşmasın İngiltere'den Galatasaray -m united maçı için bilet aldım. Maça 3 saat kaldı ortada ne bilet var ne de başka bir şey. Biletalsat sitesi müşteri hizmetleri yazışmalarımız hepsi mevcut. Biletimin GS Passolig e aktarılacak dediler oyaladılar. Herhangi bir para iad...

Biletalsat.com Maç Bileti Satışı

Recep
4 hafta önce

Biletalsat.com sitesinden 03.11.2023 tarihindeki GS-k. Paşa maçına 2 adet bilet aldım. Biletler Passolig kartıma transfer edilmediği gibi paramın iadesinin de yapılmayacağı bilgisi verilmiştir. Çok pişmanım biletleri oradan aldığım için. Paranın iadesi için hiçbir şey yapamıyorsunuz.

Biletalsat.com Maç Biletim Aktarılmadı

Cansu
1 ay önce

Dört Kasım cumartesi günü yapılacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçına, bilet al sat üzerinden almış olduğum maç biletimin en kısa sürede Passolig hesabıma aktarılmasını talep ediyorum. Daha önce oldukça geç yattığı için mümkün olan en kısa sürede aktarılması çok daha iyi olacaktır.

2 Yorum

2 hafta önce GS-Molde maçına bilet aldım. Bilet teslim edildi gözükmesine rağmen hiçbir bilet ulaşmadı. Para iadesi de olmadı.

Ali

Cano vallahi benim bilet geldi ama bir daha almam gibi

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 40 sa 23 dk