Özge
08 Kasım 15:20

Beymen'den Last Touch isimli mağazadan aldığım abajurları, kalitesini ve rengini beğenmediğim için iade etmek istedim. 29 Ekim'de firma personeli tarafından alınan ürünlerin iade süreci halen tamamlanmamıştır. Birkaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm ve konuyu yazılı olarak da ilettim. Hâlâ sonuç alamadım. Sonuç olarak, Beymen adına güvenerek yapmış olduğum alışverişin siparişten teslimata ve sizlerin de öğrendiği üzere iade süreci sıkıntı içinde geçti.

12 Kasım 17:57

Özge
12 Kasım 17:55

Bana iş ortakları olarak last Touch tarafından onay verilmediği belirtilmişti. Ancak ekte ilgili firmadan aldığım bilgiyi paylaşıyorum. Beymen'den operasyonel sıkıntısını acil gidermesini rica ediyorum!

Beymen'de Değişim Çilesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Ayşe