7 Eylül'de indirimden ikinci ürün ekstra indirimli olduğu için bir ayakkabı ve yanına da ucuz bir ürün daha aldım. Ucuz ürün anında gönderilmesine karşın, ayakkabı 15 gün tedarik sürecinde bekletildi. Kredi kartı ile ödediğim ürünlerin ekstresi geldi ve ödemesini yaptım. Ayakkabıyı beklerken, Beymen (ürünü satın aldığımda reyondan kaldırılmadığı ve mağazada satıldığı için) ödemesini yaptığım ürünü kendi kendine iptal etti.
13 Eylül'de indirim devam ettiği için bu sefer başka bir spor ayakkabı ile bir t-shirt aldım. T-shirt hemen gönderildi ve ayakkabı yine 10 gün tedarik sürecinde deyince her gün müşteri hizmetlerini arayıp 'Bu ayakkabı sizde var mı, yoksa bunu da mı iptal edeceksiniz? ' dedim. Bir açıklama yapılamayınca X'den @Beymen'e yazdım. Anında genel müdürlükten c*** Hanım arayıp 'Beymen ailesi olarak yaşadığınız deneyim için özür dileriz, ayakkabı elimizde mevcut, gönderimi sağlıyoruz.' dedi. Asıl hikaye bundan sonra başlıyor.
3 gün sonra 39 numara sipariş verdiğim ayakkabıyı 38,5 olarak gönderdiler. Tekrar X'e yazdım. Müşteri hizmetlerini aradım ve ısrarla 'Bence 39 sizde yok' dememe karşın, 'Siz 38,5'u gönderin, 39'u size göndereceğiz.' dediler. Her konuşmamın ses kaydı mevcut. 'Bence bu ayakkabı sizde yok.' dedim, kapadık. Ayakkabıyı geri gönderdim.
Bugün 39 ne zaman gelecek diye aradığımda 'Ayakkabı giyilmiş olduğu için iade alamıyoruz.' dendi. Bir müşteri ancak bu kadar saf yerine konabilir. Ayağıma olmayan bir ayakkabıyı nasıl giymiş olabilirim? Evde denedim ama parmaklarım katlandığı için çıkarıp kutusuna koydum. Bu, müşteriyle dalga geçmektir, köylü kurnazlığıdır ve utanç verici bir satış sonrası deneyimi ve müşteri memnuniyetsizliğidir. Bu kadar beceriksizlik, bu kadar yalanla iş yapmaya çalışmak sokağınızdaki bakkalda dahi olmaz.